eTwinning Van Bilgilendirme Toplantısı başarıyla tamamlandı

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü uhdesinde bulunan Ulusal Destek Servisi ve Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen eTwinning Van Bilgilendirme toplantısı Hürriyet Koleji’nde yapılan program ile başar?

VAN 19.06.2021 18:10:25 0
eTwinning Van Bilgilendirme Toplantısı başarıyla tamamlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

YEĞİTEK’ten Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük, Ulusal Destek Servisi eTwinning Mesleki ve Teknik Pedogojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal ve Ulusal Destek Servisi İletişim Sorumlusu Rümeysa Crıst’ın katılım sağladığı program oldukça renkli geçti.

Programda eTwinning projeleri ve eğitim ile ilgili inovatif sunumlar yapıldı ve gelecek dönemler için yeni proje stratejileri belirlendi.

Program kapsamında Van’da Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmen ve okullara ödüller takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve İl Koordinatörü Selma Yazlık’a başarılarından dolayı YEĞİTEK Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Proje Daire Başkanı M. Hakan Bücük tarafından verilen plaket takdimi ile program sona erdi.