Esnafların sıkıntıları görüşüldü

Edremit Kaymakamı Atıf Çiçekli, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne (ESOB) nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette esnaf ve sanatkarların sıkıntıları ve çözüm önerileri görüşüldü.

VAN 22.08.2017 12:09:18 0
Esnafların sıkıntıları görüşüldü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek Yönetim Kuruşu Üyeleri ile bir araya gelen Çiçekli, VESOB Başkanı Muhittin Aydemir ile esnaf ve sanatkarların sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Van Edremit Kaymakamı Atıf Çiçekli, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğini ziyaret ederek esnafların sıkıntıları ve çözüm önerilerine ilişkin bilgi aldı.
Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhittin Aydemir, Kaymakam Çiçekli'ye, Van genelinde toplamda 19 Meslek Odası ve 20 bin esnaf ve sanatkarın olduğu bilgisini verdi.
Aydemir; “Genel olarak Esnaf ve Sanatkarlarımız ciddi sıkıntılar çekiyor. Bölgenin en çok sıkıntı çektiği konu ise elektrik kesintileridir. VEDAŞ şehir içi dağıtım şebekesinin eski olması veya kapasitenin yetersizliği nedeniyle yaşanan arızaların ve kesintilerin giderilmesi, ilimize yapılacak olan yatırım ve teşvik adına da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca İranlı turistlerin ilimizi yoğun şekilde tercih etmesi, bu yıl esnafın işlerinin daha iyi olmasını sağladı. Böyle giderse piyasanın canlanacağını umuyoruz” dedi.
Daha sonra Edremit Kaymakamı Atıf Çiçekli, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhittin Aydemir, Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman ve Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Konca, esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
VESOB Başkanı Aydemir, Kaymakam Çiçekli'ye, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 / Prestij Haber Merkezi

 

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi