Erkan Kandemir’den Gazeteci Ziya Türk’e özel açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir çalışma ziyaretleri gerçekleştirmek üzere geldiği Van’da çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

VAN 26.03.2022 17:24:56 0
Erkan Kandemir’den Gazeteci Ziya Türk’e özel açıklama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vangölü TV Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Ziya Türk’e özel açıklamada bulunan Kandemir, Van’daki Ak Parti Teşkilat çalışmalarıyla ilgili şu ifadelere yer verdi;
VAN CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇOK ÖNEM VERDİĞİ İLDİR
Van teşkilatı bizim bölgeyi mayalayan en önemli teşkilatlarımızdan ve Ak Parti siyasetinin de ilham kaynaklarındandır. Ayrıca Van Cumhurbaşkanımızın da çok önem verdiği illerimizdendir.
Bizler Türkiye’de teşkilatlarımız ile bir araya geliyoruz o ildeki sorunları, yapacağımız çalışmaları önümüzdeki dönemde atacağımız adımları istişare edip karara bağlıyoruz.
Ayrıca arkadaşlarımızın bizlere sahadan ilettiği talepleri, beklentileri not alıyoruz bizim Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin talimatlarını da arkadaşlarımıza iletiyoruz. Bu kapsamda biz haftanın 3- 4 günü farklı ilerimizde oluyoruz.
“VAN TEŞKİLATI ÇALIŞMALARIYLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR”
Van sadece Van’dan ibaret değil Van bölgeyi Türkiye’yi mayalayan bir il dolaysıyla Van’daki çalışmalar bölgedeki diğer teşkilatlılarımıza örnek oluyor.  İl başkanımızın çok tecrübeli bir ekibi var, bu çalışmalar diğer bölgelere örnek oluyor.
“VAN TEŞKİLATINDAKİ DİNAMİZM BİZE DE YANSIYOR”
Van bizim son dönemde Türkiye genelinde en çok üye kaydı yaptığımız ilerimizin başında geliyor. Van’daki bu dinamizm bize de yansıyor.”
 Kaynak: VANGÖLÜ TV