Erdoğan'dan paralel yapıya parti kapatma cevabı!

Başbakan Erdoğan, Bu ülkede profesör olduğunu zanneden birileri, bu paralel yapının yandaşı olan bazı gazeteler ile birlikte AK Parti’yi kapatılmasına dair haberler, yazılar yazıyorlar. Sizin nereniz demokrat? Biz sizin yazılarınızla ge

VAN 16.02.2014 10:10:01 0
Erdoğan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başbakan Erdoğan, özel halk otobüsçülerine hitap etti...

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları..

17 Aralık dalgasında içeri alınanalar, o düzmece senaryoyu hazırlayanlar, orada hukuk vardı öyle mi? Orada hukuk vardı diyenler, şimdi niye aynı şekilde hukuk vardı diyemiyorlar? Hukuk şimdi tecelli etti mi diye rahatsız oluyorlar?

SİZİN NERENİZ DEMOKRAT?

Bu ülkede profesör olduğunu zanneden birileri, bu paralel yapının yandaşı olan bazı gazeteler ile birlikte AK Parti’yi kapatılmasına dair haberler, yazılar yazıyorlar. Sizin nereniz demokrat? Sizin halkın iradesine zerre kadar saygınız yok! Biz sizin yazılarınızla gelmedik. Biz milletimizin iradesiyle geldik, bu iradeyle gideriz.

RAHATSIZ OLUYORLAR ÇÜNKÜ KİRLİ ÇAMAŞIRLARI ÇIKIYOR

O havalimanını yapanlar 42 milyon dolar harcayarak bunu yapacaklar, bakın her türlü oyun oynanıyor. Yok yürütmeyi durdurma kararı, yok bilmem işte orayı alanlar nasıl aldı? Her türlü oyun, her türlü tezgah.Bir medya grubunu oradaki girişimcilerden bir tanesi almaya çalışıyor ve oradaki haklarını, hisselerini devrediyor, satıyor sen nasıl bunu alırsın? Sanane alır. Bunun devletle ne alakası var. İki ayrı grubun böyle alışveriş yapması bile onları rahatsız etti. Niye rahatsız etti? Çünkü kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor da onun için.

HİÇBİRİNE ALDIRMADAN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Önümüzdeki yıl Marmaray’ın yanında lastikleri araçların geçeceği yeni bir tüp geçiti inşa ederek Boğaz’ı dördüncü olarak oradan da geçiyoruz. 3.Köprü’yü de açacağız. İstanbul bunları yaşıyor. Şehrin tarihi dokusunu bozmadan. İstanbul ’da ulaşıma nefes aldırmak için için çok büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Önümüzde engeller çıkarmaya çalışıyorlar. Bizi yavaşlatmaya, bizi durdurmaya, çalışmalarımızı sabote etmeye çalışıyorlar. Hiçbirine boyun eymiyoruz, hiçbirine aldırmıyor, hizmet yolculuğuna devam ediyoruz. İstanbul için, Trükiye için ne gerekiyorsa onu yapıyor, halkımıza en kaliteli, en modern hizmetlerle buluşturuyoruz. İstanbul ’un nereden nereye geldiğini en iyi sizler biliyorsuzun.