Erciş’teki zabıtalara hizmet içi semineri…

Erciş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik beş gün sürecek olan hizmet içi eğitim seminerlerin birincisi düzenlendi.

VAN 21.12.2015 21:12:07 0
Erciş’teki zabıtalara hizmet içi semineri…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Erciş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine beş gün boyunca sürecek hizmet içi seminerlerin birincisi düzenlendi.     
     Belediye Konferans Salonu'nda yapılan ve zabıta personelinin görev ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı seminere Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Selim Bozyiğit ve Erciş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı personeller katıldı.
 
    “Doğru kentleşme için daha çok çaba lazım”
     Seminerde konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Selim Bozyiğit, zabıta personelinin kent düzen ve asayişi anlamında kolluk kuvvetlerinin bir parçası olduğuna dikkat çekerek yapılan bu önemli işte her personelin doğru kentleşmeye yönelik daha çok çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi. Bozyiğit ; “Zabıta personeli kentin düzen ve asayişi yönünde kolluk kuvvetlerinin bir parçasıdır. Kent düzeni ve estetiği veya doğru kentleşme biraz da zabıta personelinin çabasıyla mümkün olur. Bu anlamda her personelin yaptığı işe maaştan veya mesaiden çok bu pencereden bakması lazım. Bunun için de halkla veya esnafla doğru bir yaklaşım veya anlayış içerisinde olunması lazım” diye konuştu.
    Gerçekleştirilen seminerin birincisi, halkla İlişkiler, iletişim, kent düzeni ve estetiği, zabıta disiplini, ve kılık-kıyafet konularında yapılan bir takım bilgilendirmelerden sonra sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi