Erciş'te korkutan yangın: 3 yaralı

Van'ın Erciş ilçesinde sebze halinde meydan gelen yangın büyümeden söndürüldü. Yangına müdahale eden 3 itfaiye eri yaralandı.

VAN 3.04.2014 15:52:20 0
Erciş
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın Erciş ilçesinde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına kısa sürede müdahale edildi. Güçlükle kontrol altına alınan yangında 3 itfaiye eri çeşitli yerlerinde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Haşmet Bedii Kürüm Caddesi üzerinde bulunan Erciş Sebze Hali'nde bilinmeyen bir nedenden sabah saatlerinde yangın çıktı.

Erciş Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın diğer iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alınırken yangına müdahale eden 3 itfaiye eri çeşitli yerlerinde yaralandı.

Elleri yanan bir itfaiye eri olay yerinde bulunan ambulansta tedavi edildi. Kafasına bir cisim düşen ve çatıdan düşen diğer itfaiye erleri ise hastaneye kaldırıldı.

Bu arada hastaneye kaldırılan itfaiye erlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken yangının meydana geldiği alandaki çalışmalar ise devam ediyor. (Cüneyt Hasar, Hamza Kaya-İLKHA)