Erciş Pay Yibo Öğrencileri Gönül Elçisi Oldu

Van'ın Erciş ilçesi Pay Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) 1.sınıf öğrencileri komşu köy olan Hocaali Akmercan İlkokulu'nda eğitimlerini sürdüren akranlarına 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında kırtasiye malzemesi yard

VAN 19.04.2013 10:36:36 0
Erciş Pay Yibo Öğrencileri Gönül Elçisi Oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Erciş ilçesi Pay Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) 1. sınıf öğrencileri komşu köy olan Hocaali Akmercan İlkokulu'nda eğitimlerini sürdüren akranlarına 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Pay Köyü YİBO 1. Sınıf Öğretmeni Müzzeyen Atmaca nezaretinde minik öğrenciler, harçlıklarıyla almış oldukları kırtasiye malzemelerini 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında komşu köy okulunda okuyan akranlarına verdiler. Öğrencilerine yapılan bu anlamlı yardımdan ötürü Pay Köyü YİBO öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Hocaali Köyü Akmercan İlkokulu Öğretmeni Gülümser Dağaşan, ziyaretten memnun kaldıklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Erciş İlçe Müdürü Vahit Çelik ise, 'Gönül Elçileri Projesi'nin köylerde dahi bu kadar gelişmesinden kurum olarak memnuniyet duyduklarını belirtti.

Pay Köyü YİBO 1. Sınıf Öğretmeni Müzeyyen Atmaca da, proje kapsamında öğrencilere yardımlaşma ve paylaşmayı aşılama gayesinde olduğunu ifade etti. Bu imkanların oluşmasında Pay Köyü YİBO Müdürü Hulusi Çetintaş'a da teşekkür eden Atmaca, sınıf olarak bu tür faaliyetlerin bundan sonra da süreceğini söyledi. - Van