ERCİŞ EĞİTİM, KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI'NDAN MUHTEŞEM GECE

Merkezi Pendik'te bulunan Erciş Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın tanıtım gecesi Duduzar Turistik Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

VAN 21.02.2022 20:38:58 0
ERCİŞ EĞİTİM, KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI'NDAN MUHTEŞEM GECE
Tarih: 01.01.0001 00:00

Pendik'teki 3 vakıftan birisi olan Erciş Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı, 2019 yılında kuruldu. Vakfın başkanlığını Pendikli Murat Çevik yürütüyor. Halen 850 üyesi bulunan vakıf, çeşitli yardım ve burs faaliyetlerinde bulunuyor. Yıllık 65 öğrenciye burs veren Vakıf önümüzdeki yıl 150  öğrenciye eğitim yardımında bulunmayı hedefliyor. Ramazan aylarında kuru gıda ve kış aylarında ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı yapılıyor. Pendik'teki ve Erciş'teki ihtiyaç sahiplerine vakıf tarafından düzenli yardım yapılıyor.

Erciş Kültür, Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın tanıtımı amacıyla 20 Şubat pazar günü bir gece organize edildi. Pendik Duduzar Turistik Tesisleri'ndeki geceye yoğun bir katılım oldu. Kocaeli Vali Yardımcısı, Van Vali Yardımcısı, kaymakamlar, bürokratlar, siyaset adamları, iş, medya ve sanat dünyasından çok sayıda isim tanıtım gecesinde hazır bulundu.

Vakfa emeği geçenlere, maddi ve manevi katkıda bulunanlara Vakıf Başkanı Murat Çevik tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Açılış konuşması yapan Murat Çevik, Erciş Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Pendik'te faaliyette olan 3 vakıftan birisi olduğunu kaydetti. Başkan Çevik, hedeflerinin insanların mutluluğu için çalışmak olduğunu ifade ettiği konuşmasında, " Gecemize teşrif etmek nezaketinde bulunan tüm katılımcılara şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ve bahtiyar ettiniz. 2017 yılında kuruluş çalışmaları için start verdiğimiz vakfımızın kuruluşu 2019 yılında gerçekleşti. Hamdolsun, o tarihten bugüne önemli icraatların altına imzamızı attık. Kıymetli iş insanlarımızın katkılarıyla çok sayıda kişinin yarasına merhem olduk. Yardımlar yaptık, burslar verdik, halen de vermeye devam ediyoruz. İnşaAllah ilerleyen aylarda ve yıllarda yardımlarımız artarak devam edecektir. Güzel Ercişimizin tanıtımı içinde faaliyetlerimiz olacak. Sadece Pendik'te 21 bin hemşehrimiz yaşamaktadır. Hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurup, birlik ve beraberliğimizi en üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Çok sayıda projemiz var, güzel niyetimiz var, çalışma azmimiz var. Sizler de gecemize gösterdiğiniz ilgi ile bizlere cesaret ve güç verdiniz. Sizlerden aldığımız bu güçle, daha çok işler yapacağız. Sağolun varolun. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi arzediyorum" diye konuştu.

BAŞKAN MURAT ÇEVİK'İN TEŞEKKÜR MESAJI

20.02.2022 Tarihinde ERCİŞ Eğitim Kültür ve Sağlık VAKFI'mızın Pendik Duduzar Turistlik Tesislerinde düzenlemiş olduğu tanıtım gecemize katılım sağlayan ERCİŞ'ten gelen bürokatlarımız, İstanbul daki  bürokat, Türkiye genelinde bulunan Ercişli bürokatlarımız ve Van'lı bürokatalarımıza ve Kocaeli Vali Yardımcısı Sn.Aslan Avşar'a, Doğu Anadolu Konfederasyon Başkanı ve Van spor Kulübü Başkanı Sn.Mehmet Avcı'ya,  İstanbul Van Dernekler Federasyonu Başkanı ve yönetimi kurulu üyelerine,  Pendik Dernekler Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kuruyu Üyelerine, Van Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine,  Van İş İnsanları Derneği Yönetim Kuruluna, İstanbul Van Dernek Başkanlarımıza, İstanbul da bulunan başka il dernekler federasyonları yöneticilerine,  Pendik'te bulunan tüm il dernekler başkanlarına, Pendik te bulunan bürokatlar ve Pendik medya mensuplarına, Van basın mensuplarına, ERCİŞ basın mensuplarına, her zaman neşemiz olan ülkemize mal olmuş Sanatçılarımız; Ahmet Poyrazoğlu, Celal Yarıcı, Mehmet Öndül, Bilgin Bilek, Nevzat Atahan, Hüsametin Ergül, Yaşar Turan'a, Ercişli Emrah'a, Sn.Gökmen Sakin, Barış Kul, Yunus Göral'a, Pendik Ak Parti ilçe başkanı ve yönetim kuruluna, Pendik Saadet Partisi ilçe başkanı ve yönetim kuruluna, Pendik Gelecek Partisi başkanı ve yönetim kuruluna, Pendik CHP İlçe Başkanı ve yönetim kuruluna, Pendik Yeniden Refah Partisi başkanı ve yönetim kuruluna, Pendik Türkiye Değişim Partisi ilçe başkanı ve yönetim kruluna, Pendik HDP ilçe başkanı ve yönetim kuruluna, Pendik Deva Partisi başkanı ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

Çok kıymetli Vanlı ve Ercişli iş insanlarımızın yaptığı katkılarla ve katılımlarıyla çok güzel bir gece oldu. Heyecanımıza heyecan kattılar. Burada isimlerini zikredecek çok insanın olduğunu ancak bir dahaki seferde zikredeceğimi beyan ediyorum. Bu mutlu günümüzde heyecanımıza heyecan katan bu gecemize neşe katan aziz hemşerilerim adına ERCİŞ VAKFI yönetim kurulu adına şükranlarımı arz ediyorum..