Erçek Çok Programlı Lisesi'nden Örnek Davranış

Van'ın Erçek Çok Programlı Lisesi'nde; öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğiyle bin 500 kişiye aşure dağıtıldı.

VAN 2.12.2012 11:23:55 0
Erçek Çok Programlı Lisesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Erçek Çok Programlı Lisesi'nde; öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğiyle bin 500 kişiye aşure dağıtıldı.

Erçek Çok Programlı Lisesi'nin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Kevser Korkmaz ile çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni Zehra Kamalı tarafından Muharrem ayı nedeniyle 'Aşure Günü' etkinliği düzenlediler. Van Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani ve Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Enver Murre'nin de katıldığı etkinliğe veliler yoğun ilgi gösterdi. Programda konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani, katılımcıların Muharrem ayını kutladıktan sonra veli, öğrenci ve öğretmen etkileşiminin önemine değindi.

Erçek Çok Programlı Lisesi Müdürü Zeynel AbidinAkkuş ise, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti. Öğretmen-veli diyalogunun önemine değinen Akkuş, "Bugün de öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği ile nelerin yapılabileceğini gösterdik. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken, sosyal ve kültürel alanda da yetişmesini sağlıyoruz. Muharrem ayında olduğu gibi Kutlu Doğum Haftası gibi önemli günlerde bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Öğretmen Kevser Korkmaz'ın Muharrem ayının anlam ve önemini anlatmasının ardından okul öğrencilerinden Çetin Sarı ve Emine Gürci de şiir ve ilahi okudular.

Program, Aşure dağıtımı ile son buldu. - Van