Ercan Dülger: 'Şampiyonluk arzuluyoruz'

Grup Karakobralar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Dülger, geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni sezonda da Vanspor'u gönülden destekleyeceklerini söyledi. Dülger, 'Takımımızın yeni sezonda taraftarlarımıza şampiyonluk armağan etme

VAN 14.07.2015 13:46:48 0
Ercan Dülger:
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dülger yaptığı yazılı açıklamada; "Grup Karakobralar Taraftarlar Grubumuz, her sporseverin yakından da takip ettiği üzere yağmur - çamur, kar - fırtına demeden bugüne kadar tüm gücüyle takımının yanında olmuştur. Şartlar ne olursa olsun, deplasman ya da kendi sahası fark etmeksizin, tüm zorluklara rağmen tek amacı takımını desteklemek olan grubumuz bunu felsefe haline getirmiştir. Takımımızın en zor günlerinde, sözde Vanspor severler sıcak evlerinde çayını yudumlarken Grup Karakobralar Taraftarlar Grubumuz karın ve yağmurun altında avazı çıktığı kadar bağırıyor ve takımına desteğini sürdürüyordu. Bu takım bugün amatör lige düşmemişse bunda en büyük pay sahiplerinden biri de hiç şüphesiz ki vefalı ve fedakar taraftarlarımızdır." ifadelerini kullandı.

"HEP DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"

Her geçenyıl daha iyi işlere imza atmak için çabaladıklarını anlatan Dülger; "Son derece zorlu ve sıkıntılı süreçler atlatmamıza rağmen takımımızın başarısı için hep daha iyisini yapmaya çalıştık. Fevri bazı olaylar olsa da hep fair-play çerçevesinde takımımızı destekledik. Kimi zaman üzüldük, kimi zaman yerimizde duramayıp sevinçten havalara uçtuk. Takımımızla her duyguyu yaşadık. Fedakar taraftarlar grubumuz yeni sezonda da aynı duygu ve düşüncelerle takımımızı desteklemeye and içmiştir. Şimdi daha profesyonel ve organize olabilmek adına 'taraftar kart' yaparak Vanspor severlerine, taraftarlar grubu üyelerimize ücretsiz bir şekilde dağıtıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir menfaat beklentisi içine girmeden, takımımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"HERKESE KAPIMIZ AÇIK"

Dülger son olarak şunları söyledi; "Bunun yanı sıra ortaya çıkan yeni taraftar gruplarının niyetleri iyiyse, başka bir taraftarlar grubu, ya da takımımıza köstek olmak değil, tamamen destek olmak amacıyla hareket etmelidirler. Niyetleri düzgün olan, amaçları takımımıza sahip çıkmak olan herkese kapımız açık. Bunun dışındakiler ise zaten tutunamayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, takımımızın yeni sezona güçlü, istikrarlı, kararlı ve şampiyonluğu samimi bir şekilde hedefleyen bir takım olarak girmesini temenni ediyor, tüm Vanspor taraftarlarını da takımımız etrafında kenetlenmeye davet ediyorum."

/ Haber Merkezi

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -