Erbakan hoca için Van`da mevlit okutulacak

Vefatının 2. Sene-i devriyesi münasebetiyle merhum Prof. Dr Necmettin Erbakan`ın ruhlarına ithafen AGD Van şubesi tarafından Mevlid programı düzenlenecek.

VAN 28.02.2013 11:24:32 0
Erbakan hoca için Van`da mevlit okutulacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yarın 28.02.2013 düzenlenecek olan mevlid programı Tillo camisinde yapılacak. Yatsı namazına müteakip düzenlenecek olan programa tüm Van halkı davet edilirken, programda bayanlara da yer ayrıldığı belirtildi.

Öte yandan merhum Prof. Dr Necmettin Erbakan vefatının 2. Sene-i devriyesi münasebetiyle şehrin birçok yerine Erbakan hocaya ait sözler billboardlara taşındı.

 

Billboardlara taşınan merhum Erbakan hocanın sözlerinden bazıları şöyle: "Hakk`ın tesisi için çalışmamakla, batılın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Dünyayı ezen sömürü canavarının beyni Siyonizm, kalbi Haçlı Avrupa, sağ kolu Amerika, sol kolu Rusya`dır. Yapmak zor, yıkmak kolaydır. Hayat; İman ve Cihad`dır. Bu iki değere kim sahipse zaferi onlar kazanacaktır. Haksız bir davada zirve olmaktansa, Hak davada zerre olmayı tercih ederiz. Kur`an bir harita, akıl bir pusula, iman ise önümüzü aydınlatan bir fener hükmündedir." (Fırat Arslan - İLKHA)