En kritik 4 hafta!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 4 haftaya girilirken, play-off hattında büyük bir çekişme yaşanıyor. Önceki hafta kendi sahasında Etimesgut Belediyespor’a mağlup olarak büyük bir avantajı yitiren, ancak Somaspor’u mağlup ederek yarı

VAN 13.04.2022 10:47:07 0
En kritik 4 hafta!
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta heyecan doruk noktasına ulaştı. Son 4 haftaya girilirken play-offa kalmak isteyen takımlar ile küme düşme potasından kurtulmak isteyen takımların mücadeleleri büyük bir dikkatle takip ediliyor.
Özellikle play-off hattında kendine yer bulmak isteyen ve yarışın içinde olan bir çok takım tüm hesaplarını bundan sonaki 4 maçını da kazanmak üzerine yaparken, düşme hattındaki takımlar da tehlike potasının dışına çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Önceki hafta kendi sahasında, Etimesgut Belediyespor karşısında hesapta olmayan bir mağlubiyet alarak play-off yolunda avantaj yitiren Silahtaroğlu Van Spor FK, kendi sahasında konuk ettiği Somaspor’u mağlup ederek, yarışın içinde kalma ısrarını sürdürdü. 
Son haftaya kadar çekişmeye sahne olacağa benzeyen grupta, play-off hattında bundan sonra mağlubiyet yaşayacak olan takımlar büyük bir avantaj yitirmiş olacak.
Silahtaroğlu Van Spor FK, pazar günü deplasmanda Ankaraspor’a konuk olacak. Güçlü rakibini yenmekten başka şansı olmayan Silahtaroğlu Van Spor FK, sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.
4. sırada bulunan Sivas Belediye Spor’un, 5. sıradaki Afjet Afyonspor ile deplasmanda karşılaşacak olması, 1 maçı eksik olan ve play-off yarışında Van Spor’u sıkıntıya sokabilecek takımlardan biri olan An Zentrm Bayburt Özel İdare Spor’un da, düşme tehlikesi bulunan Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile deplasmanda zor bir maça çıkacak olması, Van Spor açısından bir şansj olarak değerlendiriliyor. Ancak bu durumun avantaj olabilmesi içinan Spor FK’nin, Ankaraspor deplasmanından 3 puanla dönmesi gerekiyor.
İnce hesapların yapılmaya başlandığı grupta son 4 maçta en az hatayı yapan takımlar hedeflerine ulaşacak. Van Spor FK de, son 4 haftada istediğini alarak, rakiplerinin de puan kaybıyla play-off oynamayı arzuluyor.

HAFTANIN MAÇLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 35. hafta maçları şu şekilde;

16 NİSAN CUMARTESİ

1461 TRABZON FK - BODRUMSPOR A.Ş.
İNEGÖLSPOR - ÇORUM FK

17 NSAN PAZAR

NİĞDE ANADOLU FK - 
SARIYER
ERGENE VELİMEŞE SPOR - SERİK BELEDİYESPOR
SOMASPOR - ETİMESGUT BELEDİYESPOR
DİYARBEKİR SPOR A.Ş. - KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.
SAKARYASPOR A.Ş. - TURGUTLUSPOR
ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. - AN ZENTRUM BAYBURT ÖZEL İDARE SPOR
ANKARASPOR - SİLAHTAROĞLU VAN SPOR FK
AFJET AFYONSPOR - SİVAS BELEDİYE SPOR
Prestij Haber Merkezi