Elbakspor’un çalışmaları devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Elbakspor, şampiyonluk yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Elbakspor, Diyarbakır Yolspor karşılaşmasının hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

VAN 26.11.2015 18:38:58 0
Elbakspor’un çalışmaları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
      Bölge: Zafer Tayfur
     Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Belediye Batmanspor karşılaşmasından da 3-0’lık skor ile galip ayrılarak grupta 4.cü sırada yer alan Elbakspor, hafta sonu sahasında  oynayacağı Diyarbakır Yolspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 
     Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Elbakspor, şampiyonluk yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor.
Hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Teknik Direktör Battal Sarıca, hafta sonu oynanacak karşılaşma hakkında da açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz hafta oynanan Belediye Batmanspor kulübü  karşılaşmasını değerlendiren Sarıca, “Zor olacağını biliyorduk ama yine de sahada kazanmasını bilen biz olduk. Son haftalarda alınan puanlar iyi moral kazandırdı. Bu moral ile şampiyonluk için savaşacağız” dedi. 
     Bu hafta sahalarında  oynanacak Diyarbakır Yolspor karşılaşması hazırlıklarının devam ettiğini belirten Sarıca, “Her ne kadar sahamızda  oynasak da karşılaşmaya 3 puan almak için çıkacağız. Takımımızın durumu çok iyi, moral açısından da en üst seviyedeyiz. Bu yıl şampiyonluk hasretimiz son bulacak ve şampiyon olacağız. Pazar günü 12.00’de oynanacak Diyarbakır Yolspor maçına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.