Edremitspor'un hedefi BAL'a yükselmek

Edremitspor Başkanı Ahmet Bilici, Edremitspor'un bu sezon en önemli hedefinin Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmek olduğunu söylerken, Edremitspor Sortif direktörü Erhan Sağdinç, başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

VAN 28.08.2015 18:28:13 0
Edremitspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın önemli amatör takımlarından biri olan Edremitspor yeni kurulmasına rağmen başarılı çalışmalara imza atıyor. Futbolcuları ile imza töreninde bir araya gelen kulüp yöneticileri ise hedeflerini açıkladı. Kahve Diyarında düzenlenen imza törenine Edremitspor kulüp Başkanı Ahmet Bilici, Sportif Direktör Erhan Sağdinç, Yöneticilerden Burak Bucut ve yeni transferler katıldı.
 
BİLİCİ: ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
Atılan imzaların ardından konuşan Edremitspor Başkanı Ahmet Bilici, "Geçen sezon 2. Amatör kümede namağlup şampiyon olup, 1. Amatör Lig'e yükselmeyi başardık. Geçen sezonki kadromuzu koruyarak yaptığımız nokta transferle Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmayı hedefliyoruz. Şu anda altyapımızda geleceğin futbolcularını yetiştiriyoruz. Edremit spor olarak futbol okulumuzda ve alt yapımızda yetiştirdiğimiz oyuncularla Türk futboluna katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Sadece futbolcu yetiştirmek değil; topluma faydalı bireyler kazandırma hedefimiz var. Bugün yönetimdeki arkadaşlarımızın desteğiyle gerçekleştirdiğimiz transferlerimizin ilimize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. 10 Ekimde başlayacak olan ligde takımımıza başarılar dileriz. Şampiyonluk yolunda rabbim yardımcıları olsun. Bu sene Van halkını takımımıza destek vermeye davet ediyorum'' dedi.
Edremitspor Sortif direktörü Erhan Sağdinç ise, BAL'a yükselmeyi hedeflediklerini belirterek, "Umarım bu sezon başarılı bir performans ortaya koyarız. Yeni sezonda tek düşüncemiz BAL Ligine yükselmek. Takıma katılan futbolcu kardeşlerime öncelikle hayırlı olsun. Hep birlikte şampiyonluğa koşacağız'' dedi.
Edremitspor Antrenörü Oktay Belli, imza töreninde yaptığı açıklamada hedefi olan bir takıma geldiğini belirterek, "Şampiyonluk yolunda iyi transferler yaptıklarını bu yöneticilerimizle futbolcu kardeşlerimizle kenetlenip sezon sonunda şampiyon olacağız" dedi.
Yapılan transferle; Oktay Belli ( Teknik Direktör ) Taner Dargın, İbrahim Tunçtürk, Cüneyt Berge, Senar Kurt, Muhammed Basut, Gökhan Şen, Bahtiyar Durak, Vedat Ertan, Özcan Elmas, Bünyamin Karan, Selim Kale, Yücel Ağış'tan oluştu.

Bölge: Salih Deniz