Edremitspor durdurulamıyor

Ligin ilk devresini namağlup kapatan Edremitspor, 2. Devrenin ilk maçın da ise Erciş 1 Nisanspor’u 6-0 mağlup etti.

VAN 16.12.2015 11:31:20 0
Edremitspor durdurulamıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz


Van 1. Amatör kümede 2. Devre karşılaşmaları başladı. 6 hafta sürecek karşılaşmalarda, gruplarında şampiyon olmak isteyen takımlar işi sıkı tutmaya başladı. Ligin ilk devresinde çizdiği başarılı grafik sayesinde adından söz ettirmeye başlayan Van Edremitspor, 2. Devrenin ilk maçında da galip gelmeyi başardı. 2. Devrenin ilk maçında Erciş 1 Nisanspor’la karşılaşan Edremitspor, karşılaşmayı, Recep Şipal, Taner Dargın, Senar Kurt, Fazıl ve Muhammet Askar’ın golleriyle 6-0 yenerek puanını 21 yaptı. Sezon başından bu yana oynadığı 7 karşılaşmayı kazanan, rakip filelere toplam 42 gol atan Edremitspor, Bölgesel Amatör Ligine çıkmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Edremitspor kulüp başkanı Ahmet Bilici, Sezonun ilk devresini namağlup bitirdik. Şimdi de sezonun 2. Devresini namağlup atlatmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biz takımımızı kurarken bir hedef belirledik. Amatör ligde kalıcı değiliz. Hedefimiz Bölgesel Amatör lig. Bunu da başaracak güçteyiz. Teknik kadromuz ve takım da görev arkadaşlarımız bunun bilincindedirler. Verdikleri emekten ve mücadeleden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Edremitspor teknik sorumlusu Oktay Belli, öncelikle kulüp başkanımız Ahmet Bilici’ye verdikleri destekten dolayı tesekkür ediyorum. Takım olarak elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün hedefi belli. Bu hedef çercevesin de mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Oynadığımız 7 karşılaşmayı da kazanmış durumdayız diyen Belli, kalan maçlarımızı da kazanarak öncelikli hedefimiz il şampiyonu olmak. İl şampiyonu olduktan sonra ise Bölgesel Amatör Ligine çıkmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Edrmitspor, oynadığı 7 karşılaşmadan 7 galibiyet alarak, grup lideri olarak bu hafta sonu 8. Maçına çıkacak.