Edremit'in çehresi değişti

Van'ın Edremit İlçesi, Kaymakam Atıf Çiçekli'nin 'Belediye Başkan Vekili' olarak görevlendirilmesinin ardından, ülkenin en güzel ilçelerinden biri haline geldi. Edremit'in en önemli projesi olan sahil bandı pazar günü hizmete açılırken,

VAN 18.07.2018 10:03:33 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Edremit'teki sahil kordonu projesi sayesinde Van Gölü kıyısı artık batı şehirlerindeki en güzel sahil bandlarından biri oldu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'nin hayata geçirdiği projeler sayesinde ilçenin çehresi değişti.

 


             Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, söz konusu projeyle birlikte Edremit'in cazibe merkezi haline geleceğini belirtti. Van Gölü kıyısında yer alan Edremit ilçesi, kayyum görevlendirmesi ile birlikte yeni projeler ve yatırımlarla adeta turizm cenneti olma yolunda ilerliyor.

 


         Son çalışmalar sayesinde vatandaşların akın ettiği Edremit sahilleri ise yeni görünümü ile batı sahillerini aratmıyor.
Vatandaşların gölden daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla 30 yıldan bu yana sahilleri işgal eden kaçak iş yerlerini yıkan belediye, 2,5 kilometrelik sahil bandını tamamladı. Bu kapsamda, gölün kıyısına yürüyüş ve bisiklet yolu, oturma ve piknik yapma alanları, park ve kent meydanı gibi birçok yenilik kazandıran belediye, yaptığı hizmetler ve sosyal belediyecilik örneği ile vatandaşların takdirini topluyor.

 


              Vatandaşların akın ettiği Edremit sahilleri ise yeni görünümü ile batı sahillerini aratmazken, 22 Temuz Pazar günü saat 19.00’da Edremit Kent Meydanı’nda ünlü sanatçı Yusuf Güney konser verecek