Edremit'e yeni çöp konteyneleri...

Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla ilçede 350 olan çöp konteyner sayısı bin 820 seviyelerine çıkartılırken, 3 bin olan çöp bidonu sayısı ise bine düşürüldü.

VAN 11.01.2018 14:39:32 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Başkan Atıf Çiçekli’nin göreve gelmesinden önce temizlik çalışmaları Edremit ilçesinde 3 bin bidon (varil) ve 350 olan konteyner ile gerçekleştiriliyordu.

     Edremit Belediyesi ISO 14001 Çevre Kalite Yönetim Sistemi dahilinde ilçe sınırları içinde ilçe halkına layık ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını yerinde en etkin biçimde sürdürüyor.

     Başkan Çiçekli’nin göreve gelmesi ile birlikte konteyner sayısı artırılırken, bidon sayısında ise düşüşe gidildi. Edremit ilçesini yaşanılabilir temiz bir kent haline getirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevre temizliği çalışmaları kapsamında başlattığı galvanizli çöp konteyneri dağıtımını birçok noktada sürdürmeye devam ediyor.

    Her alanda ilçenin her mahallesinde değişim dönüşüm hızla ilerlerken, her vatandaşın talebine ise cevap veriliyor. Başkan Atıf Çiçekli’nin talimatı ile daha önceden 350 olan konteyner sayısına bin 570 eklenerek bin 820’ye çıkartılırken, 3 bin olan bidon sayısı ise binlere düşürüldü.

    Bugüne kadar altı delik, ağzı açık mavi bidonlara istemeyerek de olsa çöplerini atmak mecburiyetinde kaldıklarını belirten ilçe sakini vatandaşlar da “Kayyumun gelmesi ile birlikte ilçemizde adeta bir değişim ve dönüşüm başlatıldı. Yollarımız başta olmak üzere hayata geçirilen projelerden tutun kapımızda çöp bidonlarımıza kadar her şeyimiz yenilendi. Başkanımızın bizlere vermiş olduğu değeri bariz bir şekilde görüyoruz ve kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun” dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi