EDH’den Gevaş Esnafına Müjde

Ekonomide Değişim Hareketi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

VAN 2.04.2018 16:16:28 0
EDH’den Gevaş Esnafına Müjde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine aday olan EDH üyeleri seçim çalışmaları kapsamından Gevaş ilçesinde bulunan Esnaf ve Tacir’i ziyaret etti.
 

 
7 Nisan’da yapılacak olan Van TSO seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren EDH Üyeleri Necdet Takva öncülüğünde Esnaf ve Tacir ziyaretlerine devam ediyor. EDH Üyeleri Seçim çalışmaları kapsamında Gevaş İlçesinde bulunan Esnaf ve Taciri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dile getirdi.
 
 
‘’Gevaş’a Temsilcilik Müjdesi’’
 
Gevaş Esnaf ve Tacir ziyaretinde açıklamalarda bulunan EDH Öncüsü ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Necdet Takva, ‘’ Bizler 4 Buçuk yıldır görev aldığımız süre boyunca tüm il ve ilçelerde bulunan esnaf ve Tacirimize eşit mesafede yaklaşım göstererek çalışmalarımızı yürüttük. Vanlı esnaflarımız ve Tacirlerimiz bizim için ne ise İlçelerde bulunan esnaflarımızda bizim için aynıdır. Bizler kentimizin değerlerini, menfaatlerini ortak bir akıl birliği ile yürütmekteyiz. EDH olarak önümüzdeki dönemde Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın Gevaş temsilciliğini açacağız. Bunun müjdesini Gevaşlı esnaf ve Tacirimize vermek istiyoruz’’ dedi.
 
 
‘’Bu Müjde Bizleri Mutlu Etti’’
 
 
EDH’nin ziyaretleri ile duyulan memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Tacirler, ‘’ EDH’nin Gevaş ilçemize yaptığı bu ziyaret oldukça memnuniyet vericidir. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı dinleyip bizlere çözüm sunacaklarından eminiz. Van Ticaret ve Sanayi Odası Gevaş Temsilciliği açılabilecek olmasının müjdesini Sayın Başkan Necdet Takva bizleri verdi. Bunun için kendilerine ve Ekibine başarılar diler teşekkür ederiz’’ dediler.