EDH Seçim Bürosuna Ziyaretler Sürüyor

Van’da 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için tekrar aday olan Ekonomide Değişim Hareketi seçim çalışmalarına devam ediyor.

VAN 28.03.2018 14:20:11 0
EDH Seçim Bürosuna Ziyaretler Sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ekonomide Değişim Hareketi Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını bir yandan Esnaf ve Tacir ziyaretler ile devam ederken bir yandan EDH seçim ofisine ziyaretler devam ediyor.
 

Vanlı İş adamları ve Şehir dışından bulunan Van vakıf ve Dernekleri Ekonomide Değişim Hareketi Üyelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarında başarılar dilediler.


Van Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ekonomide Değişim Hareketi seçim ofisini ziyaret ederek seçim çalışmalarından başarılar diledi.



Ranss Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Adnan Bayram’da Ekonomide Değişim Hareketi seçim Ofisini ziyaret ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.



Yapılan Ziyaretler ile ilgili Van Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ranss Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Adnan Bayram’a teşekkür eden EDH Öncüsü ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Necdet Takva,’’ Bizleri seçim ofisimizde ziyaret etmeniz bizleri onure etmiştir. Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimin Van için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. EDH Ekibi olarak 4 buçuk yıldır görevde bulunduğumuz Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda büyük bir özveri ile çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonra ki süreçte de aynı özveri ile yolumuza devam edeceğiz. Kent için, Esnaf için, Tüccar için, Tacir için, Halk için, iş adamlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız’’ şeklinde konuştu.