"DÜŞMAN DEĞİL SİYASİ RAKİBİZ"

Karabıyık:Kronikleşmiş sorunlarının çözümü için il başkanları toplantısı yapacağız.

VAN 28.09.2020 22:50:04 0
"DÜŞMAN DEĞİL SİYASİ RAKİBİZ"
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim KARABIYIK, haftalık basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama:

                                                                                              

"Gelecek partisi Van İl başkanı Abdulhekim KARABIYIK gündeme dair konuları değerlendirdi.Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 Corona virüs salgınında  iki milyondan fazla vaka sayısı  yüzbinlerce hayatını kaybedenler oldu. Bu vesileyle Ülkemizde ve ilimizde hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.

      Van kamu oyunun bildiği üzere 22 ağustos ta Sn: Genel Başkanımızın’da katılmış olduğu Gelecek partisi Van 1. Olağan il kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirmiştik.

       Kongremize teşrif eden tüm halkımıza tekrar teşekkür ediyoruz, Davetimiz üzere kongremize katılım sağlayan veya sağlayamayan ilimizdeki tüm siyasi parti il başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulunmak amacı ile ilk ziyaretimize, İyi parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet partisi il başkanlıklarına yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik bundan sonraki günlerde tüm, siyasi parti il başkanlıklarından randevu talebinde bulunup, geri dönüşleri nispetinde hiç ayırım yapmaksızın ziyaretlerimize devam edeceğiz.

       Bundan sonra İlimizde siyasetin sert dilini biz siyasetçiler yumuşatacağız, biz siyasetçiler biri birimizi düşman değil, sadece siyasi rakip olarak göreceğiz. Bizler Van’daki siyasi partilerin il başkanları olarak, halkımızı kutuplaşmaya ve ayrıştırmaya değil, tamda ihtiyacımız olduğu bu günlerde birleştirici ve yapıcı olmak için örnek bir siyasetçi profili oluşturacağız.

       Şimdiye kadar ziyaret ettiğimiz  İyi parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet partisinin kıymetli il başkanları ile yaptığımız değerlendirme sonucunda bundan sonraki ziyaret edeceğimiz siyasi partilerin  il başkanlarınında, görüşlerini alıp bütün siyasi partilerin il başkanlarıyla bir toplantı düzenleyip tek gayemizin Vanımızın  kronikleşmiş sorunlarının çözümü için, bundan böyle ortak hareket etmemiz olacaktır.

       İlimiz esnafının, Sanayicisinin, işçisinin, Çiftçisinin, Memurunun, ve her kesimin içinde bulunduğu sıkıntılara hep birlikte çözüm önerilerinde bulunacağız, Van’ın ve Vanlının menfatları söz konusu olduğunda ben değil, biz olacağız. 

       Van kamuoyuna Saygılarımla"