Dülger’den küfürsüz tezahürat isteği

Van Büyükşehir Belediyespor’un fanatik taraftar topluluğu olan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, maçlarda skor ne olursa olsun tribünlerde küfür duymak istemediklerini belirterek, “Son haftalarda takımımızın aldığı sonuçlar

VAN 24.03.2017 09:26:14 0
Dülger’den küfürsüz tezahürat isteği
Tarih: 01.01.0001 00:00
     TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden ve son haftalarda başarısızlıkları ile gündeme gelen Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 15:00’te evinde 24 Erzincanspor’u konuk edecek.


       Maç öncesi özellikle taraftarlara çağrıda bulunan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, kesinlikle küfür edilmemesi isteğini yineledi.
Takımın düşüşe geçtiğini, herkes gibi kendilerinin de bu durumdan dolayı üzgün olduklarını anlatan Ercan Dülger, “Bu başarısızlığın üzüntüsünü hepimiz yaşıyoruz. Vermiş olduğumuz destek centilmence olmalı. Bizler her zaman 12. adam olarak takımımızı seven, menfaatsiz gönül veren insanlarız. Her zaman karşılıksız sevdik. Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı hemen hemen yarıştan kopmuş gibi olduk. Vanspor’u sevenler yenilgilerden dolayı strese, bunalıma girdi. Son zamanlarda tribünlerde küfürlü tezahüratları duyuyoruz. Bu, inanın bizleri çok üzüyor. Maçı izlemeye gelen aileler var. Bazı futbolculara küfür edilirken, aileleri de tribünlerde olabiliyor. O yüzden benim herkesten ricam, küfür edilmemesi. Taşkınlık yaparak, küfür ederek hiçbir yere varılmaz. Vanspor’a moral verelim. Onlara destek olalım. Bu arada takımımıza her zaman centilmence destek sunanlara da bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.