Dülger'den, B.B.Vanspor maçına davet…

Van Büyükşehir Belediyespor'un fanatik taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar'ın Başkanı Ercan Dülger, Cumartesi akşamı saat 19.00'da Van'da oynanacak olan B.B.Vanspor ile Ankara Demirspor maçına tüm taraftarları davet etti.

VAN 24.08.2017 10:32:34 0
Dülger
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
    TFF 3. Lig maçları bu hafta sonu oynanırken, Van'da da önemli bir karşılaşma oynanacak. Cumartesi akşamı saat 19.00'da B.B. Vanspor, Ankara Demirspor'u konuk edecek.
   Son yıllarda takımın en büyük destekçilerinden olan Grup Kara Kobralar da bu maçta 90 dakika takımın yanında olacak.
Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Cumartesi akşamı tüm Vanlıları bu maça davet ederek, takıma destek verilmesi gerektiğini söyledi.
   Dülger, "Bildiğiniz gibi bu sezon hafta sonu start alıyor. 18 takımın mücadele edeceği 9 karşılaşmada, herkes kazanmak niyetinde. Bizim takım da Cumartesi akşamı evinde Ankara Demirspor ile zorlu bir maça çıkacak. Şampiyonluk hedefi olan 2 takımın karşılaşması Cumartesi akşam saat 19.00'da başlayacak. TFF 3. Lig 2. grupta tek gece maçı B.B Vanspor-Ankara Demirspor maçı olarak görünüyor. Bizler de gerek maç öncesi, gerek maç içi ve gerekse maç bitiminde takımımıza en iyi desteği sunmaya çalışacağız. Tüm taraftarları bu maça bekliyoruz" dedi.
   Van'ın bir milyonu aşkın nüfusu ile tek profesyonel takıma sahip olduğunu ve bu takımın da mutlak suretle daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini söyleyen Ercan Dülger, "Yıllardır ikinci ve üçüncü liglerde dolaşıyoruz. Oysa bu şehrin takımı bir dönemlerin Süper Ligi olan 1. Lig'de mücadele etti. Türkiye'de dört büyükler dahil puan alınmadık takım kalmadı. Yine eski günlere dönülebilir. Ama bu destekle olur. Taraftarı olmayan takım hiçbir zaman başarılı olamaz. O yüzden takımların başarısında taraftarları gücü yadsınamaz. Bizler bir grubun, öncüyüz. Ama çoğunluğa ihtiyaç var. Nihayetinde bizim sayımız belli bir yere gelir ve durur. Ancak Van halkı mutlaka maçlara gelmelidir. İlk maçımızın gece saati olması da büyük bir avantaj. Herkesi Cumartesi akşamı maça bekliyoruz" ifadeleri kullandı.