Dülger: Vanspor’a sahip çıkalım

Van Büyükşehir Belediyespor’un fanatik taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, kentin takımına sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Dülger, Öner Yiğit başkanlığındaki eski yönetime yaptıkları hizmetten dola

VAN 28.03.2017 19:12:31 0
Dülger: Vanspor’a sahip çıkalım
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu 24Erzincanspor’u yenerek, 7 hafta sonra galip gelmenin sevincini yaşarken, taraftarlar da takıma destek çıkılması çağrısında bulunuyor.

Kırmızı-siyahlı takımın fanatik taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Van’ın tek profesyonel takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Bizim bir milyon nüfuslu şehrimizin tek profesyonel takımına sahip çıkmalıyız. Evet, son haftalarda sıkıntılı bir süreç yaşandı. 7 hafta boyunca galip gelemedik. Ama sonuçta hafta sonu oynadığımız maçta yeni yönetimle birlikte kazanmayı bildik. Bu, takım için de bir moral oldu” dedi.


     Dülger, Öner Yiğit başkanlığındaki eski yönetime yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederken, Abdullah Çalım başkanlığındaki yeni yönetime de hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “Şimdi olağanüstü kongre ile Abdullah Çalım başkanlığında yeni bir yönetim oluştu. Herkesin hem yönetime, hem de bu takıma destek çıkmasını istiyoruz. Grupta 43 puanımız bulunuyor. Bu hafta deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacağız. Umarım takımımız deplasmandan puan veya puanlarla döner. Yeni sezon için de şimdiden planlama yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK BÖLGE GAZETESİ