Dülger: Van Büyükşehir’i yalnız bırakmayalım!

Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Cumartesi günü saat 13:00’te oynanacak olan Van Büyükşehir Belediyespor ile Kocaelispor maçına tüm Van halkını davet etti.

VAN 8.02.2017 19:10:18 0
Dülger: Van Büyükşehir’i yalnız bırakmayalım!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, sezonun ikinci yarısında uzun bir aradan sonra Bayburt maçında yenilgi yüzü görmüştü.


       Kırmızı-Siyahlı takım Cumartesi günü karşılaşacağı grup ikincisi Kocaelispor’u mağlup ederek morallerini yükseltmeyi düşünüyor.
Bu ara fanatik taraftar ekiplerinden Grup Kara Kobralar da söz konusu maçta takımın yalnız bırakılmaması çağrısında bulunuyor.
Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Cumartesi günü oynanacak olan maçta tüm Vanlıları maça davet ederek, “Geçtiğimiz hafta Bayburt Grup Özel İdarespor’a 1-0 mağlup olduk. Taraftar olarak üzgünüz. Ama artık o maç geride kaldı ve bizim önümüzdeki maçlara bakmamız gerekir. Cumartesi günü grup ikincisi olan Kocaelispor’u ağırlayacağız. Bu maç gerçekten de 6 puanlık bir maç. Çünkü kazanmamız halinde hem üç puan almış olacağız, hem de iki üstümüzde bulunan takımın üç puan kaybetmesine yol açacağız. Bizim takım kazandığı ve rakipler de puan kaybettiği takdirde zirveye bir adım daha yaklaşmış olacağız. O yüzden tüm taraftarlarımızı bu hafta oynayacağımız maça davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.