Dülger: Altay maçı çok önemli

Van’da fanatik taraftar grubu olarak tanınan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Pazar günü saat 13:00’teki Van Büyükşehir Belediyespor ile Altay maçının çok büyük bir önem arz ettiğini ifade etti.

VAN 17.02.2017 20:29:18 0
Dülger: Altay maçı çok önemli
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Pazar günü Van’da grubun en güçlü takımlarından biri ile mücadele edileceğini söyleyerek, “Altay grubumuzda en güçlü takımların başında geliyor. Lider Sancaktepe’nin 46 puanı bulunurken, Altay 42 puanla gözünü şampiyonluğa dikmiş takımlardan biri. O yüzden Van Büyükşehir Belediyespor’un Altay’ı mutlaka burada yenmesi gerekir. Altay, grup ikincisi Kocaelispor ile aynı puanda bulunuyor. Biz kazandığımız takdirde Altay’la puanımız eşitlenecek” dedi.


      Grupta özellikle bu haftanın fikstür avantajına değinen Dülger, “Pazar günü lider Sancaktepe Belediye deplasmanda Tekirdağspor’la karşılaşıyor. İkinci sıradaki Kocaelispor da deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaşacak. Altay da bizimle deplasmanda karşılaşacağı için, bizim avantajımız büyük. Zira üstümüzdeki üç takım da deplasmanda oynarken, bizim kendi evimizde oynamamız çok önemli. Eğer maçı kazanırsak, altı puanlık bir avantaj olmuş olur” ifadelerini kullandı.


   Taraftara da çağrıda bulunan Ercan Dülger, Pazar günü havanın soğuk olup olmamasına kimsenin bakmaması gerektiğini belirterek, “Pazar günü saat 13:00’te tüm Vanlıları kendi takımlarını desteklemeye davet ediyoruz. Bu maç gerçekten de önemli. Eğer kendi takımlarının ikinci lige yükselmesini istiyorlarsa, mutlaka gelip Van Büyükşehir Belediyespor’u desteklesinler” ifadelerini kullandı.
Öte yandan maç öncesi karla kaplı stadın Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendiği belirtiliyor.