DTSO, Van TSO ile bir araya geldi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) yeni yönetim kadrosu ile Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Van TSO) yeni yönetimi, Van’da bir araya geldi.

VAN 21.07.2018 16:54:47 0
DTSO, Van TSO ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Nisan ayında yapılan seçimlerde DTSO’nun iş başına gelen yeni yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya başkanlığında önceki gün Van’a geldi.

 

VAN GÖLÜ KIYISINDA AKŞAM YEMEĞİ
DTSO yöneticileri, yine Nisan ayında yapılan seçimlerde belirlenen Van TSO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Van gölü kıyısında akşam yemeği yedi.
Her iki odanın yönetim kurlu üyeleri Cumartesi günü ise, Van’daki bir otelde bir araya gelerek ortak bir toplantı gerçekleştirdi.

 

TOPLANTININ AMACI
Toplantıya dair kısa bir açıklama yapan DTSO’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, amaçlarının bölge odaları arasındaki işbirliğini geliştirmek ve iki kentin oda meclisi üyeleri arasındaki ilişkileri geliştirmek olduğunu söyledi. 
Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

 

DİĞER ODALAR DA ZİYARET EDİLECEK
Daha önceki yönetimler döneminde de DTSO’nun geleneksel hale getirdiği bölge odaları ile buluşmalar çerçevesinde, Van’ın ardından diğer bölge illerindeki ticaret ve sanayi odalarının ziyaret edileceği ve bu oda yönetimleri ile de istişarelerde bulunulacağı belirtildi.

 

VOTAŞ DA GEZDİRİLDİ
Diyarbakır TSO Ekibi, sektör temsilcileri ve Van OSB yönetimi, VOTAŞ’ta da misafir edildi. 
Haber: Adil HARMANCI

DTSO, Van TSO ile bir araya geldi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: