Doktor ve Hemşirenin Kazadan 3 Gün Önceki Görüntüleri

Van'ın Saray ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren doktor Sezer Yunus Kaya ile hemşire Tuğçe Killi'nin, kazadan 3 gün önce katıldıkları bir nişan törenindeki görüntülerine AA ulaştı

VAN 18.09.2013 20:06:56 0
Doktor ve Hemşirenin Kazadan 3 Gün Önceki Görüntüleri
Tarih: 01.01.0001 00:00
 SITKI YILDIZ - Saray ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren doktor Sezer Yunus Kaya ile hemşire Tuğçe Killi'nin, kazadan 3 gün önce katıldıkları nişan törenindeki görüntülerine AA ulaştı.

Örenburç Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor Sezer Yunus Kaya ile hemşire Tuğçe Killi'nin ani ölümü, mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Sağlık çalışanları, meslektaşlarının ölümü karşısında büyük üzüntü yaşarken, Kaya ve Killi'nin kazadan 3 gün önce kendileri gibi sağlık personeli olan Muhammed Şahin ile Berna Ezgi'nin Van merkezde yapılan nişan törenine katıldığı belirlendi.

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici'nin nişanlı çiftin yüzüklerini taktığı törene katılan Kaya ve Killi'nin, arkadaşları tarafından kaydedilen görüntülerde halay çekip eğlendiği görülüyor.

Henüz 24 yaşında olmalarına rağmen gösterdikleri özveri ile İran sınırındaki Saray ilçesinde zor şartlarda görev yapan Kaya ve Killi'nin, Örenburç köyündeki son görev günleri olduğu ve 18 Eylül itibarıyla Kaya'nın yıllık izne ayrılacağı, hemşire Killi'nin de eğitimi için görevinden istifa ederek Eskişehir'e gideceği öğrenildi.