Deva Partisi Van İl Başkanlığı'ndan kan bağışı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı üyeleri 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışında bulundu. Kan bağışı etkinliğinde konuşan, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı Kadın Çalı

VAN 1.11.2021 09:55:45 0
Deva Partisi Van İl Başkanlığı'ndan kan bağışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı Kadın Çalışmaları Başkanı Afet Kuşman Özkaçmaz, İl Sağlık Politika İşleri Başkanı Elif Naser, İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Mustafa Erat, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Murat Zorer ve parti üyeleri Cumhuriyet Caddesi Merkez Bankası yanında bulunan Kızılay kan aracına gelerek bağışında bulundu.

Türk Kızılayı'nın kan stoklarının azalması nedeniyle kan bağışı çağrılarına destek veren Deva Partisi Van İl Başkanlığı, Cumhuriyet Caddesi Merkez Bankası yanında bulunan kan bağışı aracına gelerek, bağışta bulundu.

"TÜM HALKIMIZI KAN BAĞIŞINA DAVET EDİYORUZ"

Kan bağışı sonrası açıklamalarda bulunan Kadın Çalışmaları Başkanı Afet Kuşman Özkaçmaz, "Özellikle pandemi sürecinde Kızılay'a yapılan kan bağışı bir hayli azaldı. Bunun önüne geçmek, Kızılay'a bir nebze destek olmak ve bu sayede belki de kampanya başlatmak amacıyla kan bağışında bulunduk. Tüm halkımızı kan bağışına davet ediyoruz. İnsanların dönem dönem kan vermesi vücut sağlığına da iyi gelmektedir. Kan bağışında bulunmaya uygun olan herkesin bağışta bulunmasını tavsiye ediyoruz. Kan bağışı hayat kurtarır. Bu kampanyaya destek veren bütün Deva partisi il yönetimi, merkez ilçe üyelerimiz ve gönül vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz