Demirol: Sendika olarak siyaset yapmamaya gayret gösteriyoruz

Yerel Haksen Van İl Başkanı Şener Demirol, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirol, siyaset değil, sendikacılık yaptıklarını söyledi.

VAN 13.08.2021 10:29:08 0
Demirol: Sendika olarak siyaset yapmamaya gayret gösteriyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yerel Haksen Van İl Başkanı Şener Demirol,  beraberinde VASKİ Temsilcisi Cemal Şimşek ile birlikte VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, İl Başkanı Demirol, Vaski Genel Müdürü Kaplan'a Yerel Haksen Genel Başkanı Sayın Yavuz Toptaş'ın selamlarını iletti.

Demirol, yerel Haksen'in siyasi veya ideolojik bir sendika olmadığını, siyaset değil, sendikacılık yaptıklarını, memurların arka bahçesi olan bir sendikal anlayışı taşıdıklarını belirtti.

Yerel Haksen'in evrensel bir bakış açısı ile hak arama odaklı çalıştığını belirten Demirol, sendikanın vizyonu, misyonu hakkında bilgiler verdi ve bu yoğun çalışma ortamında, kıymetli vaktini kendilerine sarf ettiği için Genel Müdür Kaplan'a teşekkürlerini sundu.

Vaski Genel Müdürü Kaplan ise nazik ziyaretlerinden dolayı Demirol ve Şimşek'e teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun