DAKA’dan, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı…

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından, imalat sanayi sektörünün faaliyet gösterdiği ortak alanların teknolojik, teknik ve fiziki alt

VAN 19.04.2021 18:00:12 0
DAKA’dan, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van illerinin tamamında uygulanacak program için tahsis edilen toplam kaynak tutarının 8 milyon TL olduğu ve Mali Destek Programı’na, İl Özel İdareleri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıkları, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Organize Sanayi Bölge Müdürlükleri ve Küçük Sanayi Sitelerinin başvuru yapabilecekleri belirtildi.
 Açıklamada, “Proje başvuruları Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden gerçekleştirilecektir. Programa 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren KAYS üzerinden başvuru yapılabilecektir. Başvurular sadece KAYS üzerinden gerçekleştirilmekte olup son başvuru tarihi 4 Haziran 2021 saat 23:59 olarak belirlenmiştir. Mali Destek Programı ile ilgili detaylı bilgi, başvuru rehberleri ve eklerin tamamı www.daka.org.tr internet sitesinde yer almaktadır” denildi.