DAİB Başkanı Şengel'den Takva'ya ziyaret…

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) ile Van Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha kaliteli hizmet vermek için işbirliği yapma kararı aldı. DAİB Başkanı Cemal Şengel, Van Ticaret ve Sanayi Odası'na yaptığı ziyarette Van TSO Yön

VAN 2.04.2015 18:55:41 0
DAİB Başkanı Şengel
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Özellikle yurt dışı sektör gezilerinin bölge tüccar ve sanayicisi için önemli olduğunu dile getiren iki başkan, bu konuda üyelerin yurt dışı programlarına katılımı konusunda işbirliği çalışmaları yapacaklarını dile getirdiler. 

             Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, DAİB işbirliği içinde yurt dışı sektör programları üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek "Özellikle sektör gezilerini tüccar ve esnafımız açısından ufuk açıcı programlar olarak değerlendiriyoruz. Bu konuda Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ile işbirliği yapacağız" ifadesini kullandı. 

             DAİB Van temsilciliğinin Van TSO Bünyesinde faaliyetlerini sürdürmesi içinde görüşmeler yaptıklarını belirten Takva, "Oda hizmet binamız içinde kendilerine yer tahsisi yapıldı. DAİB Başkanımız Sayın Cemal Şengel ile konuyu görüştük. Buradaki üyelerimizin daha iyi hizmet alması için tüm olanaklarımızı seferber ettik" şeklinde konuştu. 

             DAİB Van Temsilcisi Selim Kartal ve Van TSO Dış Ticaret Meslek Komitesi Meclis Üyesi Faruk Altınal'ın da hazır bulunduğu görüşmede, DAİB Başkanı Cemal Şengel kendilerine tahsis edilen ofisi gezdi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi