Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van’a gelişi öncesi hazırlıklar tamam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü yapacağı ziyaret öncesinde Van’da yoğun hazırlıklar yapılıyor. Bu kapsam İpekyolu Caddesi bayraklarla donatıldı.

VAN 29.10.2020 21:51:17 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van’a gelişi öncesi hazırlıklar tamam
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Van’da yapacağı ziyaret öncesinde Van’da hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. İpekyolu Caddesi AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından bayraklarla donatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Van’a gelerek saat 12.30’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan Ak Parti Van İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresine katılacak ve burada Vanlılara hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Van mitinginde binlerce bir katılımcıya hitap etmesi beklenirken, Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Van İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi öncesi İpekyolu Caddesi bayraklarla donatıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Van’da Türkiye ve dünya gündemine ilişkin konuşma yapması ve müjdeler vermesi bekleniyor. Vanlılar özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan stadyum, çevre yolu, Kapıköy Sınır Kapısı, otogar gibi kentin önemli sorunları kapsamında müjdeler bekliyor.

Van Postası Gazetesi