Çok Güzel Hareketler Bunlar

Van’da kurulduğu günden bu yana sosyal etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Öz-Süt bu kez de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, engellileri ağırladı.

VAN 3.12.2016 14:08:07 0
Çok Güzel Hareketler Bunlar
Tarih: 01.01.0001 00:00


Öz-Süt, Van’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farklılığını bir kez daha ortaya koydu. 
Öz-Süt işletme sahipleri Eren Görsel Görmen, Seyhan Demir, Cihat Avcı ile Eczacı Esin Akarsu Orunç 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Öz-Süt’te engelli vatandaşlarla buluştu. 

Engelli vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen işletme sahiplerinden Cihat Avcı, engelli vatandaşların Dünya Engelliler Günü’nü de kutladı. Engellileri bir gün değil her zaman hatırladıklarını belirten Avcı, engelli vatandaşlarımızı unutmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Engelli bireylere yönelik toplumsal farkındalığın artırılması, engelli bireylerin toplumla tam olarak bütünleşmelerinin sağlanmasına yönelik çalışmalar yapmaya özen gösterilmesi gerektiğini anlatan Öz-Süt işletme sahiplerinden Avcı, düşüncelerinin “Engelli olmak, hayatı yaşamak için engel değildir” diyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Van’daki engelli vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. 

Engelli bireylerin toplumun sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasına yaptıkları ve yapabilecekleri katkıları takdirle karşıladıklarını da ifade eden Eczacı Esin Akarsu Orunç, “Engelli bireylerimizin temel hak ve temel özgürlüklerinden pozitif ayrımcılık gözetilerek diğer bireylerle eşit ve tam olarak faydalanmaları için her daim üzerimize düşen görevi hassasiyetle yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra engelli vatandaşlara pasta ve içecek ikramında bulunuldu.

3-922.jpg

4-627.jpg

5-536.jpg

 

Wan Haber - ÖZEL