Çocuklardan sakat köpeğe şefkat eli...

Van’da ayağı sakat olan sokak köpeğine sahip çıkan çocuklar, köpeğe su ve ekmek verdikten sonra Van Büyükşehir Belediyesi yetkililerini arayarak köpeği teslim etti.

VAN 17.09.2018 13:39:02 0
Çocuklardan sakat köpeğe şefkat eli...
Tarih: 01.01.0001 00:00
      İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi’nde topallayan sokak köpeğini fark eden çocuklar, büyüklere örnek olacak bir davranış sergiledi. Yaralı köpeğe sahip çıkan çocuklar önce köpeği besledi, ardından da Büyükşehir Belediyesinin hayvan barınağını arayarak yaralı köpeğin olay yerinden alınmasını sağladı. Çocukların ihbarı üzerine mahalleye giden Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, köpeği Büyükşehir Belediyesine ait hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezine getirdi. Burada veteriner hekimler tarafından tedavisine başlanan köpeğin arka ayaklarının eklemlerinde yangı olduğu tespit edildi. Röntgen filmi çekilen ve gerekli aşıları yapılan köpek, barınakta sahiplendirilmeyi bekliyor.

 


      Çocuklara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden bakım ve rehabilitasyon merkezi yetkilileri, bu tür vakalarla sık sık karşılaştıklarını ifade etti.

escort kızlar