Çocuklar Hünerlerini sergilediler

Van Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kadın ve Aile Merkezi ile çocuk kreşinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi.

VAN 24.04.2018 15:52:26 0
Çocuklar Hünerlerini sergilediler
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Daire Başkanlıkları bünyesinde bulunan çocuk kreşi, anaokulu müzik sınıfı ve halkoyunları ekipleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi.

 

Kadın ve Aile Merkezinde düzenlenen etkinliklere Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tevfik Tepe, Kadın ve Aile Merkezi Müdürü Elif Ünsal ve vatandaşlar katıldı. Anaokulu müzik sınıfı ve halkoyunları ekipleri tarafından sergilenen oyunlar, koro şarkılar büyük beğeni toplarken, piyano ve keman gösterisi ise büyük alkış aldı.

 
Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Daire Başkanlığı tarafından ise Edremit İlçesi Şabaniye Mahallesinde bulunan kreşte de ailelerin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Kutlamalara Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Daire Başkan Erkan Akın, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Burhan Burkan ve aileler katıldı.
 
 
Etkinlikte minik öğrenciler halk oyunlarından ve dünya danslarından çeşitli gösteriler sunarak günün anlam ve önemene ilişkin şiirler okudu.