Çocuklar, etkinliklerle sevindirildi

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, ÇOGEP “Bizimle Gülümse Van” projesi kapsamında okulları ziyaret ederek çocukları sevindirdi. Ayrıca yine proje kapsamında 16 öğrenci masa tenisi kurs

VAN 11.11.2021 14:07:22 0
Çocuklar, etkinliklerle sevindirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Tuşba ilçesinde bulunan Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda anaokulu öğrencilerine ve Abdulhamit Han İlkokulu’nda 1. sınıf öğrencilerine boyama kitabı ve boya kalemi hediye edilerek, çocuklarla birlikte boyama etkinliği yaptı.
Çocuklarla güzel vakit geçiren emniyet personeli, boyama etkinliği ile çocuklara keyifli anlar yaşattı.

MASA TENİSİ KURSU
Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, yine ÇOGEP “Bizimle Gülümse Van” projesi kapsamında; Dumlupınar Ortaokulunda öğrenim gören 16 ortaokul öğrencisini masa tenisiyle tanıştırdı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezinde masa tenisi kursuna 1,5 devam edecek olan çocuklara, kurs için gerekli kıyafet ve malzemeler de yine proje kapsamında temin edildi. Çocukların kursa gidiş-dönüş ulaşımlarının ise Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait araçla yapıldığı kaydedildi. 

Çocuklar, etkinliklerle sevindirildiÇOGEP'den, 'Bizimle Gülümse Van' projesi...