Çoban ve Kaya, park çalışmalarını inceledi

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, belediye tarafından yapılan parklar ve yeşil alanları gezerek, incelemelerde bulundu.

VAN 19.11.2015 17:01:27 0
Çoban ve Kaya, park çalışmalarını inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, beraberindeki belediye yetkilileri ile birlikte belediyenin çalışma alanlarında incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

          Daha önce Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı ve İşletme İştirakler Daire Başkanlıklarının yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen eş başkanlar, bu kez de Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığının yıl içerisinde yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

          İlk önce Kültür Parkına giden eş başkanlar daha sonra İskele sahilinde yapılan temizlik ve yeniden düzenleme çalışmalarını inceledi. Daire Başkanı Bekir Kıran'dan bilgi alan eş başkanlar daha sonra Van Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden olan ve ilk etabı tamamlanmak üzere olan Fidanlık Parkı'nı ziyaret etti.
Tüm parkı gezen ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alan eş başkanlar, ardından Van Denizi kıyısında 11 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan Sahil Parkını ziyaret etti.


Eş Başkanlar ardından Edremit yolu üzerinde, bölge hastanesi bitişiğinde, 40 bin metrekare alan üzerinde yapımına geçen yıl başlanan ve bu yıl açılışı yapılan Van Kent Parkını gezdi.


Parkta bulunan tenis kortu, basketbol, futbol sahası, fitness alanı ve engelli fitness alanları, çim futbol sahası, bisiklet ve koşu parkurunun da yer aldığı alanları gezen eş başkanlar parkla ilgili bilgi aldı. Çoban ve Kaya, son olarak Akköprü Peyzaj Projesi'nin ikinci ve üçüncü etabını da inceleyerek bilgi aldı. Bölge Gazetesi Haber Merkezi