CHP Van İl Başkanlığından referandum çalışmaları

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, beraberindeki heyetle birlikte Oto Sanayi Sitesi Başkanı ve esnaflarını ziyaret etti.

VAN 4.04.2017 12:16:29 0
CHP Van İl Başkanlığından referandum çalışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00
 CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, CHP Van İl Örgütü olarak kent genelinde 'hayır' kampanyası çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda Van Oto Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Yıldızbaş'’ı, ardından Van Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiklerini belirten CHP İl Başkanı Kurukcu, esnafın sorunlarını yerinde dinlediklerini ifade etti.

Kurukcu, Van Oto Sanayi Sitesini ziyaret ederek bazı açıklamalarda da bulundu. “Kurukcu, 16 Nisan'ın önemine değinerek; “Vatandaşlarımızdan hayır tercihini kullanmalarını istememizin birçok nedeni var. Çünkü mevcut iktidar 15 yıldır hangi yasayı isteyip, çıkartamadı da böyle bir şeye başvurdu? '“Evet'” tercihini kullanacağını belirten vatandaşlarımıza ‘'neden evet diyorsunuz?'’ diye sorduğumuzda, geçerli bir neden söyleyemiyorlar. Kamuoyu araştırmaları ve yaptığımız çalışmalar da zaten hayırlı görünüyor.”

İl Başkanı Kurukcu, CHP il ve ilçe başkanları, yöneticiler, kadın ve gençlik kolları başkanı ve parti üyelerinin gruplar halinde yaptığı ziyaretler sırasında bazı esnafların ekonomik sıkıntılardan ve işlerinin azlığından yakındığını söyledi. Kurukcu, ziyaretler sırasında esnaf ve sokaktaki vatandaşlara, üzerinde “”Neden Hayır?”” yazılı, içeriğinde ise 10 maddelik bir açıklamanın bulunduğu broşürler dağıtıldığını ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını sözlerine ekledi.

 / Prestij Haber Merkezi