CHP Van İl Başkanlığı yeniden Kurukcu’ya emanet

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri dolayısıyla boşalan CHP Van İl Başkanlığına yeniden Mehmet Kurukcu getirildi.

VAN 4.07.2018 21:49:52 0
CHP Van İl Başkanlığı yeniden Kurukcu’ya emanet
Tarih: 01.01.0001 00:00
       23 Aralık 2015 ve 24 Aralık 2017 tarihlerinde iki kez CHP Van il başkanlığına seçilen Mehmet Kurukcu 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde Van Milletvekili adayı olması dolayısıyla il başkanlığından istifa eden Kurukcu milletvekilliği seçimlerinden sonra yeniden Van İl Başkanlığı koltuğuna getirildi.

 


       Görevin yeniden kendisine devredilmesi dolayısıyla bir açıklama yapan Kurukcu 2015 yılından bu yana üstlenmiş olduğu sorumluluğu layıkıyla yerine getirdiğini Cumhuriyet Halk Partisini Van’da en güzel şekilde temsil ettiklerini ifade etti.

 


          EN GÜZEL İŞLER BİZİM DÖNEMİMİZDE YAPILDI.
    Kurukcu karardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek açıklamasını şöyle sürdürdü: “2015 yılında görevi devraldığımızda hatırı sayılır birçok iş yaptık. Genel Başkanımız başta olmak üzere 81 ilin il başkanını Van’da ağırladık. Van’ımızın kanayan yaraya dönüşmüş birçok sorununu genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimiz aracılığıyla meclis gündemine taşıdık. Duyarlılık oluşturduk, Van’ımızın sorunlarına kayıtsız kalmadık. Cumhuriyet Halk Partisinin kapılarını halka açtık. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez Van’ın en büyük meydanında en büyük mitingimizi yaptık. Cumhuriyet Halk Partisinin oylarını iki katına çıkararak 24 Haziran seçimlerinde son yılların en yüksek oyunu aldık. CHP doğuya sırtını döndü diyenlere en güzel cevabı verdik. Bugünden itibaren yepyeni bir sayfa açtık. 24 Haziran ve önceki seçimlerden dersler çıkarıp 2019 yerel seçimleri için start aldık. Bu görevi bize yeniden layık gören başta genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın Bülent Tezcan’a ve CHP Van İl ve İlçe örgütlerimize teşekkür ederiz. Mücadelemiz aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir, yolumuz bahtımız açık olsun”dedi.