CHP Van İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanlığı'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı.

VAN 5.05.2022 10:58:51 0
CHP Van İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni…
Tarih: 01.01.0001 00:00

CHP Van İl Başkanlığı Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde parti binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bayramlaşmaya İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları üyeler ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

"GİRİLMEDİK SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ"

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan, birlik ve beraberlik mesajı veren CHP'li Başkan Bedirhanoğlu, "Partimize ülkemizde olduğu gibi ve Van'ımızda da yoğun teveccüh var. Gün geçtikçe daha güçleniyor ve büyüyoruz. Partililerle bayramlaşmamızı bugün yaptık. Yarından itibaren seçim varmış gibi çalışacağız. Girilmedik sokak bırakmayacağız. Bu arada üyelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Siz de il ve ilçelerde en yakın parti birimimizi ziyaret ederek, üyeliğinizi yapabilirsiniz" dedi.

"ÇOK HACİMLİ BİR PROGRAM OLACAK"

Başkan Bedirhanoğlu, CHP'nin Van'da geniş kapsamlı bir çalıştay düzenleyeceğini de hatırlatarak, "Parti Genel Merkezimizin kararıyla şehrimizde Belediye Başkanları Çalıştayı düzenlenecek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve içerisinde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana gibi Büyükşehir Belediye Başkanlarının da olacağı 240'ı aşkın belediye başkanı 27-29 Mayıs tarihlerinde Van'a gelecek. Çok hacimli bir program olacak. Van'ın tamamını kapsayan, ilçeler dahil bir program yaptık. Van için özel bir hafta bizi bekliyor. Van'da durumumuz iyi daha iyi olacak. Artık açıklamaktan beis duymuyoruz, Van'dan bir vekil çıkarıyoruz. Duygusal değil reel veriler ve araştırmalar üzerinden bunu söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi