CHP, ilçe adaylarını bir bir açıklıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanlığı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için ilçe belediye başkan adaylarını tek tek açıklıyor. CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Bahçesaray, Gevaş, Başkale, Gürp

VAN 8.12.2018 09:57:25 0
CHP, ilçe adaylarını bir bir açıklıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

    Yerel seçimlere dört aydan az bir zaman kaldı. Siyasi partiler büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor.

   Van’da adaylarını açıklayan bir parti de CHP. CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, daha önce Kurukcu, Saray İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Şabah Günbaş’ın belirlendiğini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulunmuştu.

   Kurukcu, Bahçesaray’da ile seçimde belediye başkan adayı olarak Hasan Rahmi Kızıl’ı, Özalp’ta Oktay Sağlam’ı, Çaldıran’da Muhammet Aladağ’ı ve Çatak’ta ise Abdulcelil Temel’i başkan adayı gösterdiklerini ifade etti.

   Tuşba ilçesinde belediye başkan adayının İzzet Kartal, Gevaş’ta Musa Baran, Başkale’de Namet Parlak, Gürpınar’da Selim Karakuş ve Muradiye’de Haşem Polat’ın belediye başkan adayı olduğunu açıklayan CHP İl Başkanı Kurukcu, seçimlerin huzur içinde yapılmasını istediklerini ifade etti.

    Kurukcu, “Siyasette düşmanlık yoktur, siyasette rekabet vardır. Her parti çıkıp siyasetini hür bir şekilde huzur içinde yapsın istiyoruz. Sıkıntı, kavga, gürültü olmasın. Siyasette sorunlu bir üslup olmaması için her siyasetçiye de büyük görevler düşüyor” dedi.