Çelebibağı Belediyesi'nden Kilitli Parke Taşı Çalışması

Van'ın Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı Belde Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı çalışması başlatıldı.

VAN 9.10.2012 11:51:15 0
Çelebibağı Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı Belde Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı çalışması başlatıldı.

Çelebibağı Belediyesi, belde içinde bulunan 12 cadde ve sokağı parke taşı ile döşüyor. Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Veysel Keser, amaçlarının daha güzel bir Çelebibağı oluşturmak olduğunu söyledi. Çalışmalarda 14 bin metre bordür taşı, 50 bin metrekare de kilitli parke taşı kullanacaklarını anlatan Keser, "Beldemizde hemşehrilerimizin yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar yağış sonrası ve kış mevsiminde çok kötü bir duruma gelmekteydi. Bu nedenle beldemize bağlı Cumhuriyet, İnönü ile Merkez mahallerimize bağlı 12 cadde ve sokakta parke taşı çalışması başlattık. Çalışmalara ilk önce İnönü Mahallesi'nde bulunan Evliya Çelebi İlköğretim Okulu önünden başladık. Çocuklarımızın yağışlarda okula zor şartlarda değil, rahat bir şekilde ulaşımını sağlıyoruz. Bununla da zaten mükellefiz. Amacımız, daha güzel bir Çelebibağı oluşturmaktır. Bu yollar aynı zamanda belediye olarak bizlerin aynası olacaktır" dedi. - Van