Çaha: Bu seçim, ülkenin kader seçimi…

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, 7 Haziran seçiminin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu belirterek, bir kez daha koalisyonlara mahkum olup Türkiye'yi geri götürmemek için halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti

VAN 24.04.2015 23:40:55 0
Çaha: Bu seçim, ülkenin kader seçimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
            Van Milletvekili adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Erciş İlçesi'nde Vanyolu üzerindeki esnafları yerlerinde ziyaret ederek kendilerine gül verdi. Kızılay Derneği'nde toplanan kadınlara bir konuşma yapan Çaha bu seçimin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu belirterek bir kez daha koalisyonlara mahkum olup Türkiye'yi geri götürmemek için tek başımıza güçlü biçimde iktidara gelmeliyiz dedi. 

            ÇAHA, ESNAFLARIN GÖRÜŞLERİNİ ALDI
           Ardından bazı kanaat önderlerini evlerinde ziyaret eden Prof. Dr. Ömer Çaha, kentsel dönüşüm bağlamında TOKİ ile anlaşmaya yanaşmayan esnafla bir araya gelerek onların görüşlerini aldı ve beklentilerini dinledi. Çaha, anlaşmaya yanaşmayan tüm esnafla görüştükten sonra konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu'na götürerek kentsel dönüşümü mutlaka gerçekleştirmeye çalışacaklarını belirtti. 

              Ömer Çaha daha sonra 2002 ile 2014 yılları arasında Ak Parti ilçe teşkilatında yönetici veya yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıp ancak bugün teşkilata mesafeli olan Ak Partililerle bir araya geldi. Onlara hitaben bir konuşma yapan Çaha şunları söyledi:  "Bizim felsefemiz dövene elsiz, sövene dilsiz olmaktır. Her meseleye ve herkese karşı kucaklayıcı, merhametli ve af edici olacağız. İki taş birbirine çarptığı zaman ses çıkarır ve ikisi de zarar görür. Oysa bizim toprak veya su gibi olup taşı kendi içimizde hazmetmemiz gerekir. Dava adamı küsmez, dava adamı alınganlık yapmaz. Dava adamı nerede, hangi şartlarda olursa olsun davasına sahip çıkar ve bir nefer gibi, bir asker gibi canla başla çalışır. Sizleri bundan böyle Teşkilatımızın içinde görmek istiyorum. Teşkilatımızla birlikte omuz omuza verip çalışmanızı bekliyorum."

            Çaha'nın konuşması üzerine tüm Ak Partililer Teşkilatla birlikte hareket ederek bu seçimde canla başla çalışma sözü verdiler. 
Prof. Dr. Ömer Çaha bu toplantının ardından kanaat önderlerini evlerinde ziyaret etti. Çaha'nın ev ziyaretleri gece saat 23'e kadar sürdü.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi