Cadde ve sokaklara yeterince afiş asılmadı

Bu sezon TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'un hedefi bir üst lige yükselmek. Ancak cadde ve sokaklara yeterince afiş asılmadığı görülüyor.

VAN 9.08.2017 10:23:37 0
Cadde ve sokaklara yeterince afiş asılmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

    Son yıllarda bir türlü istenen bir oyun sergileyemeyen, TFF 2. Ligden TFF 3. Lige düşen ve bir türlü play offa bile kalamayan Van Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezonun son haftalarında yeni bir yönetim ve yeni bir anlayışla yola koyuldu.
Abdullah Çalım ve Nevzat İnanç yönetiminde takıma yeni bir soluk aldırıldı.
    Önce Teknik patron olarak takımın başına Erdoğan Yılmaz getirildi. Daha sonra iç ve dış transferlerde birçok oyuncu ile anlaşıldı.
Takımın mutlak suretle bir üst lige yükselmesi için çaba gösterildi.
   Kulüp Başkanı Abdullah Çalım şehrin birçok bölgesine Kırmızı Siyahlı takımla alakalı bayrak ve afişlerin asılmasını istedi. Ama aradan geçen bir aylık süre zarfında, kentin sadece birkaç yerine afişler asıldığı görüldü.
Taraftarlar ise esnafların bu konuda biraz daha hassasiyet göstermesini istedi. Beşyol mevkii, Cumhuriyet Caddesi ve kentin önemli caddelerinin bir bölümüne Van Büyükşehir Belediyespor'la ilgili afişler asıldığı görülürken, nüfusu bir milyonu aşan bir kentte sadece birkaç afişin atılmasının komik olduğu ifade ediliyor.
   Taraftarlar ise, yönetimin de biraz gayret göstermesini isteyerek, gerekirse esnaf ziyaretleri ile afiş asma olaylarının artırılması gerektiğini söyledi.
  Yıllardır Vanspor'un fanatik taraftarlarından biri olan Erkan Dayan isimli vatandaş, "Esnaflar ve birçok işadamı aslında bu tür afişlerin asılması konusunda destek sunmak istiyor. Ama vakitleri yok ve yoğun oldukları için uğraşamıyorlar. Oysa onların işyeri adına afişler hazırlanıp onlardan belli ücretler istenebilir. Hiçbirinin de itiraz edeceğini sanmıyoruz. Yönetimden bazı isimler bu işe biraz daha ağırlık verebilir. Birçok esnafın da kimseden bu tür yardımlar almadan afiş asma konusunda duyarlı olmasını istiyoruz" yorumunu yaptı. 



 Bölge: Salih Deniz