B.Vanspor’un maçı canlı yayınlanacak

Play-off yarı final karşılaşmasının ikinci maçında Karşıyaka ile Van’da karşılaşacak olan B.Vanspor’un maçı TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanacak.

VAN 13.05.2019 18:28:49 0
B.Vanspor’un maçı canlı yayınlanacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Çarşamba günü saat 15.00’te B.Vanspor ile Karşıyaka arasında oynanacak olan rövanş karşılaşması TRT Kurdi tarafından canlı olarak ekranlara gelecek. Türkçe ve Kürtçe olarak yayınlanacak olan maçı, Van dışındaki Vanspor taraftarları da merakla bekliyor.
Van’da bulunan taraftar grupları ise kentte bulunan herkesin söz konusu maçı tribünlere gelerek ve takımı destekleyerek izlemesini istiyor.


       Söz konusu karşılaşmanın önemini vurgulayan taraftarlar, “B.Vanspor son on yıldır hiç bu kadar TFF 2. Lig’e yaklaşmamıştı. İzmir’de oynanan ilk maçın 0-0 bitmesi, en azından mağlup olmamamız önemli bir avantaj. Ancak Karşıyaka bu maçtan gollü berabere ayrılırsa finalist o olur. O yüzden bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. B.Vanspor’un Çarşamba günü saat 15:00’te konuk edeceği Karşıyaka maçını üç puanla kapatmasını istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz” yorumunda bulundular.