B.Vanspor'un hazırlıkları sürüyor

Yarın saat 14:00'te evinde grubun güçlü takımlarından Kızılcabölükspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz B.Vanspor, Teknik Direktör Feyyaz Uçar sorumluluğunda, İskele Şahabettin Özarslaner tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

VAN 12.10.2018 09:58:54 0
B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor, evinde ağırlayacağı Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarını devam ettirirken, yarın ki karşılaşmada tek hedef galibiyet.

 


            Altı haftalık maç periyodunda 11 Puanla Grupta üçüncü sırada bulunan B.Vanspor, Kızılcabölükspor ile aynı puanda yer alırken, Kızılcabölükspor +9 averajı ile temsilcimizin üstünde grupta ikinci sırada yer alıyor.

 


         B.Vanspor'un yarınki maçta özellikle ileri uç oyuncularına büyük görevler düşüyor. Son haftalarda forvetlerden ziyade, orta saha ve savunma oyuncularının gol atması, ileri oyuncularının da artık gole dönük daha atak oynamaları gerektiği sonucunu ortaya koyuyor.

 


         Taraftarlar ise B.Vanspor'un söz konusu maçta galibiyet dışında bir seçeneğinin olmaması gerektiğini söyleyerek, "Galip gelmemek için hiçbir neden yok. Rakibimizle aynı puandayız. Kendi evimizde oynayacak olmamız, bizim için büyük bir avantaj. Saat 14.00'te başlayacak olan maçta temsilcimizi yalnız bırakmayacağız, herkesin de maça gelmesini istiyoruz. Bu maçı almamız halinde direkt ikinci sıradayız. Lider Yeni Orduspor'un puan kaybetmesi halinde liderlik koltuğuna oturacağız ve bu bizim için çok önemli bir şans olacak" yorumunda bulundular.Van Bölge Gazetesi

izmir bayan escort