B.Vanspor'un grubuna bakış…

TFF 3. Lig 2. Grupta geride bırakılan 14 haftalık maratona bakıldığında, son 8 haftanın en başarılı takımı Offspor olurken, son 5 haftanın en başarılı takımı ise Sultanbeyli Belediyespor oldu.

VAN 28.11.2018 00:37:28 0
B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3.lig 2. Grupta 14. Hafta da 4 karşılaşmaları geride kaldı. Artık ilk devrenin bitimine sadece 3 haftalık bir maraton kaldı.

 Ligin 14. Haftası geride kalırken grupta kopma yaşanmadı. 14. Hafta maçları sonunda özellikle zirve takımları mağlup olunca, zirveye yeni ortaklar dahil oldu.
Kırşehir Belediyespor 25 puanla liderlik koltuğunda görünse de yaklaşık olarak 10 takım son 3 hafta da o koltuğu elde edecek kadar lidere yakın puanlara sahip.

 

     Son 3 hafta maçları çekişmeli ve kıran kırana geçecek gibi görünüyor.
      Grupta Zirve, orta ve alt sıralarda puanların bir birine yakın olması sayesinde dengeler sürekli değişiyor. Bir iki maç kazanan takımlar zirveye yerleşirken, kaybeden takımlar ise kendine orta sıralarda yer bulabiliyor
İlk devrede kalan son 3 hafta da grupta yer alan 18 takımda maçlarına çok iyi hazırlanıp, kazanmak için sahaya çıkacak.
Grupta her takımın her takımı yendiği görülüyor. Geride bırakılan 14 haftalık maratonda son 8 haftada en başarılı takım Offspor olurken, son 5 haftanın en başarılı takımı ise Sultanbeylispor oldu.

 


      Offspor ligin 6. Haftasında 3 puanla son sırada yer alırken, son 8 hafta da topladığı 19 puanla 22 puanla 5. sırada, Sultanbeylispor ise ligin 9. Haftasında 7 puanla 17. Sırada yer alırken, bugün 22 puanla 6. Sırada yer alıyor.
Zirve hesapları yapan, Yeni Orduspor, Kızılcabölükspor, Kırşehirspor ve B.Vanspor bu iki takım kadar puan toplayamadı.
 İstikrarlı bir gidişat yakalayan Offspor ve Sultanbeylispor'un kalan son 3 haftada da çıkışlarını sürdürecekleri görünüyor.
Geride bırakılan 14. Haftalık maç maratonun da grupta en fazla galibiyet alan 7 galibiyetle Kırşehirspor olurken, en az galibiyet alan takım ise Bergama Belediyespor oldu. En fazla gol atan 31 golle Kızılcabölükspor olurken, en az gol atan takımlar ise 10 golle Elaziz Belediyespor ve Kemerspor takımları oldu.

 


         İlk devrenin son 3 hafta maçlarında çıkacak sonuçlarda çokta kopma yaşatmayacak. O açıdan tüm takımları hesaplarını ligin 2. Devresine bırakacak gibi görünüyor.
Ligin 15. Hafta maçları bu hafta sonu oynanacak. 14. Haftayı puan kayıplarıyla geçiren zirve takımları bu hafta daha dikkatli olacaklar.

 


        Ligin 15. Haftasında zirve hesapları yapan takımlar deplasmanda oynarken, B.Vanspor ise sahasında oynayacak. Bu hafta sahasında Sultanbeylispor'u konuk edecek olan B.Vanspor, sonraki hafta ise Elaziz Belediyespor deplasmanına gidecek.
Ligin son haftasında ise Düzcespor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, ligin ilk devresini tamamlamış olacak.Van Bölge Gazetesi