B.Vanspor'da istikrar var

OYNANAN OYUN ÜZÜCÜ SONUÇLAR SEVİNDİRİCİ...

VAN 25.10.2013 11:57:00 0
B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto 3. Lig 3. Grup dan mücadele eden B.Vanspor, lig ve kupa da istikrarlı gidişatına devam ediyor. Ligde 5. Sıraya yerleşen, Ziraat Türkiye Kupasında ise 3. Tura yükselen kırmızı siyahlı ekibi 2 önemli karşılaşma bekliyor.
27 Ekim Pazar günü lig maçında Keçiörenspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, 30 Ekim Çarşamba günü ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçın da Karşıyakaspor'u konuk edecek.

Bölge: SALİH DENİZ


Keçiörenspor maçını kazanıp zirveye, Karşıyakaspor maçınıda kazanarak Ziraat Türkiye Kuoasın da 4. Tura yükselmek isteyen B.Vanspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ligde oynadığı 8 karşılaşmadan, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan kırmızı siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupasında ise 2 galibiyet almış durumda. 14 puanla 5. Sırada yer alan B.Vanspor, bu istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.
Yakaladığı bu başarılı grafiğiyle, taraftarlarını umutlandıran kırmızı siyahlı ekip, taraftarların takıma verdiği destekten memnun.

Maçın Yorumu

B.Vanspor-Keçiörenspor (Pazar Saat 13.30) 2 Takım açısından da önemli bir karşılaşma, zirveyi yakından ilgilendiren bu karşılaşmada, 2 takım, sahada 3 puan alma mücadelesi içinde olacak. Ligin 8. Haftasını galibiyetle kapatan 2 takımın bu mücadelesi zorlu gececek. Kırmızı siyahlı ekip, geçtiğimiz Pazar günki gibi,karşılaşmaya hızlı başlar baskılı oynarsa, taraftarların muhteşem desteğiyle bu maçı kayıpsız atlatır. Kendi sahasında maç kazanmasını bilen B.Vanspor, yakaladığı istikrarlı gidişatını sürdürmek, 30 Ekim'deki kupa maçına daha moralli çıkmak için bu maçı kazanacaktır. Kazanmaması halinde zirvedende kopmuş olacak. Takım bunların bilincinde sahaya çıkacaktır. Moralli olan B.Vanspor, kendine güveni,saha avantajı, taraftar desteğiyle maçın favorisi.

Keçiörenspor, beraberliği olmayan bir ekip. 4 Deplasman maçından ikisini kaybeden ikisini kazanan Keçiörenspor, 8 hafta da 3 mağlubiyet almış bir ekip. Pazar günki karşılaşmaya galibiyet için çıkacak. Çünki bu maçı kaybetiğinde zirveden orta sıralara doğru inişe geçeceğinin farkında. Baskı uygulayacak. Kazanma mücadelesi verecek. İyi ve mücadeleci bir ekip olan Keçiörenspor, son deplasman maçında, Denizli Büyükşehir Belediyespor'a 4-1 yenilmişti. 15 puanlı Keçiörenspor'un deplasman karnesine, atığı ve yediği gol sayısına, bakıldığında, bana göre Van'dan eli boş gidecek gibi görünüyor.
B.Vanspor-Keçiörenspor karşılaşması,Pazar günü saat 13.30'da Van Atatürk Şehir stadında oynanacak.