B.Vanspor'da 3 gollü galibiyet:0-3

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Altındağ Belediyespor'u Güney Tutcuoğlu(2) ve Bilal Özhan'ın golleriyle 3-0 mağlup ederek, 11 puanla grupta üçüncü sıraya yükseldi.

VAN 7.10.2018 18:24:59 0
B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, Ankara Aktepe Stadı'nda karşılaştığı Altındağ Belediyespor'u üç golle yenmeyi başardı.

Maçı; Mehmet Çağatay Lakot, Ahmet Oğuz Yılmaz, Hasan Cebeci ve Cüneyt Aydın hakem dörtlüsü yönetti.

    Ev sahibi takım sahaya; Mustafa Gürbüz, Efe Berker Özcan, Oktay Kancı, Yalçın Kaya, Melih Şencan, İsmail Sevindi, Salih Yurt, Emrah Sürücü, Burhanettin Çakırefe, Tugay Yıldırım ve Bülent Kalecikli ilk onbiri ile çıktı.

     B.Vanspor ise Feyyaz Uçar Teknik Sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Bilal Özhan, Emre Toptan, Mutlu İlengöz, Serdar Cansu, Uğur Karakoç, Burçak Özkanca, Güney Tutcuoğlu, Barış Sağır, Yakup Demir ve Çağrı Tekin ilk onbiri ile çıktı.
Kırmızı-siyahlı takımı, taraftarlar deplasmanda yalnız bırakmadı.

 

     İLK YARIDAN DAKİKALAR…
5. dakika ev sahibi Altındağ Belediyespor'un geliştirdiği atakta, Bülent Kalecikli, Emrah'a attı, fakat savunma topu uzaklaştırdı.
8. dakikada B.Vanspor'un geliştirdiği atakta, Mutlu İlengöz'ün pasında topla buluşan Emre Toptan ortaladı, ancak Çağrı Tekin'den önce kaleci topu yumrukladı.
12. dakikada ev sahibi takım bu kez İsmail ile atağa kalktı, Tugay'dan önce Burçak topu uzaklaştırdı.
15. dakikada B.Vanspor net bir ataktan faydalanamadı. Çağrı Tekin'in pası ile soldan atağa kalkan Güney Tutcuoğlu, çalımlarla ceza alanı içine girdi, ancak Uğur Karakoç'u topla buluşturamadı.
17. dakikada B.Vanspor'da sakatlanan Yakup Demir'in yerine Oktay Aydın oyuna dahil oldu.
18. dakikada B.Vanspor'da Çağrı Tekin itirazları sonrası sarı kart gördü.
25. dakikada B.Vanspor net bir gol kaçırdı. Çağrı-Oktay paslaşmasının ardından top Serdar Cansu'da kaldı. Serdar sağdan ceza alanı içine ortaladı. Mutlu İlengöz'den önce son anda savunma topu kornere yolladı.
Bu pozisyon sonrası kırmızı-siyahlı takımın taraftarları desteğini artırdı.
28. dakikada hakem su molası verdi.
29. dakikada faul sonrası itirazlarını sürdüren B.Vanspor'lu Bilal Özhan sarı kart gördü.
34. dakikada B.Vanspor'un geliştirdiği atakta, ceza alanı dışında Bilal Özhan sert ve düzgün vurdu, ancak kaleci Mustafa gole izin vermedi.
35. dakikada konuk takım bir kez dahagole yaklaştı. Mutlu sol çaprazdan kaleyi yokladı, ancak son anda kaleci topu kornere yolladı.
39. dakikada ev sahibi Altıntepe serbest vuruş kullandı. Bülent'in kullandığı pozisyonda, top Tugay'a geldi, ancak hakem ofsayt gerekçesiyle atağı sonlandırdı.
40. dakikada B.Vanspor kalecisi Salih Şenbaş sarı kart gördü.
42. dakikada B.Vanspor golü buldu. Kırmızı-siyahlı takımın kazandığı serbest vuruşu Burçak kullandı. Uğur Karakoç, Mutlu'ya çıkardı. Mutlu sol çarprazdan sert vurdu, Güney Tutcuoğlu tamamladı:0-1
45. dakikada konuk takım bir kez daha serbest vuruş kazandı. Uğur'un kullandığı serbest vuruşta, top kalecide kaldı.
İlk yarının ilk uzatma dakikasında B.Vanspor'dan bir sarı kart da Soner Birinci gördü.
İlk yarı konuk takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

   

     İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR…
İkinci yarıya konuk takım başladı.
50. dakikada ev sahibi ekip gole yaklaştı. Bülent'in kullandığı serbest vuruşta top bir an için ceza alanında karambol oluşan pozisyonda kornere gitti.
52. dakikada B.Vanspor Güney ile ikinci golü buldu. Gelişen konuk takım atağında Çağrı Tekin çok güzel bir ara pas çıkardı, Güney sol ayağı ile kalecinin yanında topu ağlara yolladı:0-2
60. dakikada ev sahibi ekibin atağında Efe ceza alanı içinde sert vurdu, kaleci Salih iki hamlede topu kontrol etti.
63. dakikada B.Vanspor, Güney ile net bir gol kaçırdı. Sağ kanattan Oktay Aydın'ın pasında topla buluşan Serdar Cansu, ceza alanı içine çıkardı. Güney müsait pozisyonda kalecinin yanından topu auta yolladı.
65. dakikada B.Vanspor, bu kez Çağrı ile net bir golden yararlanamadı. Serdar'ın pasında topla buluşan Çağrı, çalımını attıktan sonra kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda kaleci son anda topu çıkardı.
68. dakikada hakem bir kez daha su molası verdi.
73. dakikada gelişen Altındağ Belediyespor atağında Bülent'in vuruşunda top üstten auta çıktı.
77. dakikada B.Vanspor kalecisi Salih net bir gol kurtardı. Ceza alanı içinde oluşan pozisyonda, Efe dönerek vurdu, Kaleci Salih son anda topu kornere yolladı.
85. dakikada B.Vanspor penaltı bekledi. Sağdan gelişen atakta Serdar'ın pasında topla buluşan Güney, ceza alanı içine çıkardı, top Çağrı'ya gelince Çağrı bir anda yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ama hakem devam dedi.
87. dakikada B.Vanspor Çağrı ile bir kez daha golle buluştu. Uğur Karakoç ile sağdan gelişen atakta Güney ortaladı, Çağrı kalecinin üzerinden aşırdı, ancak top auta çıktı.
90. dakikada temsilcimizin iki golünü atan Güney yerini Şerif'e bıraktı.
Uzatma dakikalarında ev sahibi takımdan Oktay Kancı sarı kart gördü.
Üçüncü uzatma dakikasında B.Vanspor skoru üçledi. Uğur Karakoç'un pasında topla buluşan Bilal Özhan, iki oyuncuyu çalımladıktan sonra vuruşunda topu ağlara yolladı:0-3
B.Vanspor aldığı galibiyetle puanını 11 yaptı ve grupta üçüncü sırada yer aldı.
Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda deplasmanda Pazarspor'u 4-2 mağlup eden Yeni Orduspor, 12 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

    Kızılcabölükspor ise deplasmanda Elaziz Belediyespor'u 4-0 yenerek 11 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı.
Bergama Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenen Çatalcaspor 11 puanla dördüncü, evinde Karşıyaka'yı 2-1 mağlup eden Kırşehir Belediyespor da 10 puanla beşinci sırada yer aldı.
   Haftayı mağlubiyetle kapatan Düzcespor ise 10 puanla altıncı sıraya geriledi.

antalya eskort