B.Vanspor sıkı hazırlanıyor

Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, 3 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Kırmızı siyahlı ekibin, bugün başlayacak olan 2. Transfer dönemiyle birlikte yeni transferleriyle sözleşme imzalaması bekleniliyor. Haber: Sali

VAN 7.01.2014 09:57:17 0
B.Vanspor sıkı hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, 3 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Kırmızı siyahlı ekibin, bugün başlayacak olan 2. Transfer dönemiyle birlikte yeni transferleriyle sözleşme imzalaması bekleniliyor.

Haber: Salih DENİZ

Antalya'da ligin 2. Devresi için hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, 9 0cak'da Van'a dönecek. Antalya kampına tam kadro giden kırmızı siyahlı ekip, alt yapıdan da 6 genci kampa dahil etmişti.

Antalya'daki hazırlık kampında 3. Lig takımlarından Sancaktepespor'la bir hazırlık maçı yapan B.Vanspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı. Ligin 2. Devresine sıkı hazırlanan B.Vanspor, kamp bölgesinde 3 futbolcuyla yollarını ayırdı. Volkan Bekçi, Aykut Çiftçi ve Yunus Topçu'la yolarını ayıran B.Vanspor, yeni transferlerle takımı güçlendirmeyi hedefliyor.

Bugün başlayacak 2. Transfer dönemiyle birlikte B.Vanspor, kadrosuna dahil ettiği 2 yeni transferle sözleşme imzalaması bekleniliyor.  Hatayspor'dan Bilal Gücüyetmez sol kanat ve Payas Belediyespor'dan Forvet, Yusuf Akbulut' la anlaşan kırmızı siyalı ekip, bir iki transfer daha yapmayı hedefliyor.9 Ocak da Van'a dönecek olan kırmızı siyahlı ekip, 19 Ocak'ta oynayacağı Şekerspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

2013-2014 Futbol sezonun 2. Transfer ve tescil dönemi 7 Ocak Salı günü başlayacak, 3 Şubat Pazartesi günü ise sona erecek.